BAL TOZ DUMAN

BAL TOZ DUMAN

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta maçlar tamamlandı. Ladik Belediyespor lider Kastamonuspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek büyük bir çıkış yakaladı. Haftalardır yenilgi yüzü görmeyen Ladik Belediyespor karşısında tökezledi.Her zaman bu köşemde yazdığım gibi bölgesel Bal 5.Grup'ta her hafta maçlar kıran kırana geçtiği belirtmiştim...

TERMESPOR: Durduruna aşk olsun! İyi bir sistem ve oyun taktiği ile maçlarına aralık vermeden devam eden Sarı Siyahlı Termespor her hafta galibiyet tecrübe edinip üstüne koyarak Samsun takımları arasındaki sıralamada 37 puanla düşme hattının hayli üstünde bulunmaktadır. Yakın takipçisi Çarşambaspor'a 7 puan fark atan Termespor bu istikrarlı çıkışı başarılı Teknik Direktör Güven Gümüşdağ'a ve taraftarlarına borçludur.Mütevazi bir futbolcu kadrosu ile lig'de fırtına gibi esen Sarı Siyahlı Termespor başarılı bir sezon yaşıyor.

ÇARŞAMBASPOR: Kendi saha ve taraftarları önünde Güzelorduspor'u konuk eden Yeşil Beyazlı Çarşambaspor kazanmak adına ortaya koymuş olduğu futbol vasatı geçmeyince ilk yarıda deplasmanda farklı mağlup ettiği Güzelorduspor'a sahasında mağlup olarak fırsatı tepmiş olan Çarşambaspor ligde kalabilmesi için bundan sonraki zorlu müsabakalarda neler yapabilir hep birlikte göreceğiz. Çarşambaspor oynadığı futbol ile bu kritik haftalarda 2 de kırmızı kart görerek kadro açısından sıkıntılı bir sürece girmiş oldu. Deplasmanda kazanan evinde kaybeden Çarşambaspor Başkan Özkan Yıldırım'ın acil tedbirler alarak ileriki haftalar için takımı motive etmesi gerektiğine inanıyorum.


LADİK BELEDİYESPOR: Haftalardır performansına bir yenisi ekleyen Turuncu Beyazlılar çok önemli bir deplasmanda Lig liderini 2-0 farklı skorla geçerek büyük bir çıkış yakalamış oldu. 2 haftadır üst üste kazanan Ladik Belediyespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Direk düşmemek ve Play Off'a kalmak için mücadele veren Turuncu Beyazlılar 29 puanla Turhalspor maçı eksiği ile Çarşambaspor'un alt sırasında yer alıyor.

1930 BAFRASPOR: Yılların efsane takımı Bafraspor bu haftada deplasmanda Ünyespor'a kaybederek kesin Süper Amatör kümeye düşmüş oldu. 100 Bin'i aşkın Bafra Şehri'nin tek takımı olan Kırmızı Siyahlı Bafraspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılmış olan yeni stadyumu'nda ne yazık ki maçlara boynu bükük çıkacak. Ben inanıyorum geçişinde ve mazisinde büyük galibiyetler olan Bafraspor seneye müthiş bir mücadele örneği göstererek Baldaki yerini tekrar alacak.

HERŞEY BÜYÜK FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR