Anlayabilirseniz

- Hafta sonunda iki toplantıya davetliydim. Birincisi Samsun TÜFAD'ın yaptığı 'Murat Kızılkaya'(Bekar) anısına düzenlenen toplantıydı. Bu toplantının en ilginç yönü TÜFAD'ın çiçeği burnundaki başkanı Hakkı Başrak'ın yaptığı açılış konuşmasıydı. 258 üyelerinin olmasına rağmen adı geçen toplantıya sarece bana göre 10 da biri katılmıştı. Buda bence büyük bir ayıptı. Ama bu ayıp TÜFAD yönetim kurulunun değil o toplantıya katılmaya gerek görmeyen sözüm ona antrenör diye geçinenlerindi.
- Sevgili Hakkı Bayrak çok doğru olarak çok haklı olarak sitem etmişti. Ama anlayamadığı tek bir şey vardı o da katılmayanların görevlerinin ne olduğunu bilmemesiydi.
- Sevgili hocam onların tek görevleri vardır; yan sahalarda tel örgülerin arkasında dedikodu yapmak, başarılı olan insanların arkalarından konuşmak işte bu işi çok iyi yaparlar. Ama bana göre anlamadıkları tek hakikat şu olsa gerek. 'GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ'
- Siz doğru bildiğiniz yoldan gidin onlar eninde sonunda bu doğruları kabul edeceklerdir sizlerin Samsun ve ülke sporu için yaptıklarınızı bilenler biliyor. Onlar bilmeselerde farketmez. Sizler çıtayı yükseltmeye devam edin yıkmaya çalışanlar başarılı olamayacaktır.
- Size ve yönetim kuruluna yakışanı yapmaya devam edin onlarda ayıp yapmaya devam etsinler. Herkes kendine yakışanı yapar. Ben buna inanıyorum.
- Sizlerin adına ben utandım inşallah onlarda utanmışlardır. Tabii utanacak yüzleri varsa?
- Diğer ikinci toplantıdan da bahsetmek istiyorum. SANGES'in kongresinde bulundum. İnanın bu insanların arkasında kendimi çok mutlu hissettim. O kadar candan o kadar samimi bir ortamda kongrelerini yaptılar ki inanın büyük bir zevk ve keyif aldım.
- Bunları neden kaleme döktüm; Demek ki onlar görme özürlü değiller. Onların gönül gözleri açık vede hep öyle kalacaklarına inanıyorum. Onlar kendilerine yakışına yaptılar yolları daima açık olsun diyorum.
- Diyorumda: Bazılarını işte böyle yanlışlar yapıyor. diyede kendime sormaktan kendimi alamıyorum.
- Hani bir şarkı vardır ya 'aramızda fark var' keşke olmasaydı diye düşünüyorum.
- Anlayanlar anlamıştır heralde demekten başka elimden bir şey gelmiyor.
- Beyler dost acı söyler
- Bizden söylemesi
- Hoşcakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR