YILPORT SAMSUNSPOR İSTİM ÜZERİNDE!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta her geçen hafta yükselişini sürdürerek liderle arasındaki puan farkını ikiye indiren Yılport Samsunspor, kendi evinde oynadığı son Hacettepe maçında iki futbolcusunu kazanmış oldu.

Bunlar bir tanesi İlyas Kubilay Yavuz, diğeri ise Erhan Şentürk. Teknk direktör Taner Taşkın'ın bu hafta kenarda yaptığı isabetli değişikliklerin maça olumlu yansıması taraftarların taktidirini topladı.

Burada ayrıca bir konuya değinmek istiyorum. Stad girişlerinde emniyet mensuplarının yapmış oldukları görevlerde taraftarı sıkı kontrol altına alması ve kağıt bilet ve passolig biletlerinde taraftarların sorun yaşaması, bu hafta stadyumda maçın 8.000 seyirci eksik oynanmasına sebep oldu.

Bu konunun bir an evvel halledilmesi, ilçelere kendi evimizde oynayacağımız maçlar öncesi gezici servis arabaları gönderilerek bilet satılması, taşradan maça gelecek taraftrarlara yardımcı olunması gerekmektedir. Zira taraftarlar bilet almak için, örneğin Çarşamba'dan gidiş geliş 12 TL ödeyerek mağdur oluyorlar. Ben buradan efsane başkan İsmail Uyanık'a sesleniyorum; taraftarlara yardım amacıyla Samsun ilçelerine bilet satışı için gezici araç göndermesini rica ediyorum.

Gelelim bu hafta sonu pazar günü saat 13:30'da oynanacak olan Uşakspor mücadelesine. Bu maçta nasıl bir takımın sahaya sürüleceğine ve bu maçın mutlaka kazanılması gerektiğine.. Teknik direktörümüz Taner Taşkın'ın önlem alacağına inanıyorum.

Bu lig her geçen hafta zirvede lideri değiştiriyor. Arkadan gelen takımlar üst sıraları zorluyor. Yani kısacası lig oldukça zorlaşıyor. Bu zorlukları aşmalıyız. İlk yarıyı lider bitirebilmek amacı taşıyan Yılport Samsunspor bunun önlemlerini alarak, kalan üç maçta içeride ve dışarıda puan kaybetmeyerek hanesine 9 puanı yazdırmak zorundadır.

Şayet bu söylediklerim gerçekleşirse Yılport Samsunspor ilk yarıyı lider olarak tamamlayacaktır. İlk yarı arasında gazetemiz adına aldığımız haberler doğrultusunda yapılacak nokta transferlerle ve ilk devre arası kampında daha iyi çalışarak ikinci yarıya bomba gibi girilmesi gerektiğine inanıyorum.

Yılport Samsunspor, bir kere kafaya koymuş, bu sezon sonu şampiyon olmayı ve bulunduğu lige veda etmeyi.. Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın işleri dolasıyısıyla maçı televizyondan izlediğini ve Samsunspor'un  galibiyetinden keyif alarak Başkan İsmail Uyanık'la yaptığı telefon görüşmesinde "ikinci yarı için ne gerekiyorsa yapalım" talimatı verdi haberini aldık.

Maddi sorun yaşamayan Kırmızı Şimşekler yıllardır yaşadığı ve içinde bulunduğu kötü durumdan kurtularak ilk defa transfer tahtası açık ve borçsuz kulüplerin başında yer almaktadır. Her yazımda söylediğim gibi bizim yerimiz bu ligler değildir. Bizim yerimiz Süper Lig ve daha sonrasında Avrupa kupalarında yer almaktır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR