YILPORT SAMSUNSPOR DİYARBAKIR'DA KAYBOLDU...

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor ikinci yarının ilk müsabakasını deplasmanda kapalı bir kutu olan Amed Sportif Faaliyetler ile oynadı.

Amed taraftarları tribünleri doldurmuş takımlarına destek verirken Yılport Samsunspor sahaya 20 Ocak Futbol Şehitleri pankartı ile çıktı ve taraftarlardan alkış aldı.

Müsabakaya temkinli başlayan Yılport Samsunspor sağlı sollu ataklar ile bir an önce sonuca gitmek için Amedspor üzerinde baskı kurmak istedi. 

Her iki takım da ilk 15 dakika boyunca karşılıklı akınlar yaptılar. Amedspor bu akınların sonucunda golü buldu ancak ofsayt gerekçesiyle hakem golü iptal etti. Yılport Samsunspor ise ataklarının sonucunda aradığı gole ulaşamadı.

Yılport Samsunspor'da yeni transferlerden Aytaç Sulu, Yılmaz Özeren ve Abdülkadir Özgen sahada yer alırken Amedspor geliştirdiği atakla 20. dakikada Yiğitcan Gölboyu ile golü buldu. Golden sonra Yılport Samsunspor, Amedspor kalesine baskı kurdu ancak kaleci Erdi'yi bir türlü geçemedi.

Yılport Samsunspor bu maçtan yara almadan kayıpsız devam etmek isterken dakikalar 44'ü gösterdiğinde Amedspor'da Ömer Karancı kendi kalesine gol attı ve skor 1-1 oldu. Yılport Samsunspor bu golle beraber devre arasına beraberlikle ve umutla girecekken dakika 45+2'de Hasan Küçcük Amedspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

İkinci yarıya 2-1 geride başlayan Yılport Samsunspor rakibi üzerine giderek beraberlik golünü arıyordu. Rakip kalede baskı kurmasına rağmen ataklardan sonuç alamadı. Dakika 56 olduğunda ceza sahası içince düşürülen Amedspor'lu oyuncu takımına penaltı kazandırmış oldu. Penaltı atışını gole çeviren Umut Koçin skoru 3-1'e getirmiş oldu. 

Yılport Samsunspor cephesinde hamle olarak Erhan Şentürk'ün yerine oyuna Bahattin Köse dahil oldu. Ataklarını sıklaştıran Yılport Samsunspor aradığı golü 81.dakikada yeni transfer Abdülkadir Özgen'in ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yılport Samsunspor ikinci devreye 3-2'lik Amedspor yenilgisiyle başlamış oldu.

Yılport Samsunspor bugün kesinlikle gününde değildi. Bu maçı geride bırakıp moral bozmadan önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR