Tecrübesizliğin Böylesi..!!!

 

Samsunspor Galatasaray maçına ilgi çok büyüktü. Biletler piyasaya sürüldüğü gün akşamı yok satmaya başladı. Tıklım tıklım taraftar önünde oynanan mücadelenin ilk yarısında adeta Galatasaray' ı sahadan silip atan Samsunspor 22. ve 42. dakika da Ekigho' nun golleriyle devreyi 2-0 önde kapadı. Hafatalardır eleştiri alan Petkovic yine sahaya beklenen klasik kadroyu sürdü. Tek değişiklik Dominguez' i kenara alıp yeni transfer Murat Ceylan ile başlamasıydı.
Yeni transfer Murat Ceylan' ın ilk maçı olmasına rağmen orta sahada bir dinamo gibi çalıştı. İsabetli transfer olduğunu izleyenlerine göstermiş oldu.
Süper ligin en güçlü, en formda takımı ve şampiyonluğun en güçlü adayını sahamızda misafir ettik. İyi mücadele etmemize rağmen tecrübesizliğin kurbanı olduk.
Bance' nin ülkesinde oluşu Zenke – Ekigho ikilisine şans yarattı. Sezon başından beri Petkovic' in yanlışlarından birisi de buydu. Yani Bance' de ısrarlı olup bu ikiliye istedikleri şansı vermemesiydi.
Savunmamız iyi diye diye nazar değdirdik. Kemal ile Adem' in yaptığı hatalar Galatasaya' ı galibiyete taşıyan en önemli faktördü. Birinci yediğimiz gol belki talihsizlikti ama ikinci gol için ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum. Yok böyle bir gol ya.. üç oyuncuncumuz resmen uyuyor. Rakip ölümüne atlıyor, inanılmaz şekilde topu çekip gol pozisyonuna sokuyor. Orada ne riski alıyorsunuz arkadaş, vurun kornere yaa.. vurun allah aşkına. İşte bu pozisyon ve sonrasında gelen gol  maçın koptuğu andı bence.
Gol yollarında sıkıntı çekiyoruz, dedik ama bu maç devreyi 2 – 0 önde kapattığımız halde bu seferde savunmamız çıktı sahneye. Savunma oyuncularımız sezon başından beri yapmadıkları hataların hepsini bu maçta yaptılar.
Ben verdikleri mücadeleden dolayı bütün oyuncularımızı kutluyorum. Amaa.. şimdi soruyorum size; eğer dört büyüklere karşı verdiğiniz mücadeleyi rakiplerimiz seviyesinde ki takımlara karşı verseydiniz sıralamada ki yerimiz neresi olurdu acaba?
Gerçekten takım için oynuyorsanız biz sizden bu mücadeleyi her maçta bekleriz. Fakat amacınız vitrin yapmaksa bize Bank Asya nın yolu görünür arkadaş.
Önümüzde birbirinden zor mücadeleler bizleri bekliyor. Yeni transferlerinde katılımıyla umarım Samsunspor daha iyi yerlere gelecektir. Ama hastanın serumu bitiyor, tedavi için gereken neyse yapılmalı aksi halde bu hasta hayata tutunamayacak.
Haftaya oynanacak karadeniz derbisinden umarım puan yada puanlar alırız.
Saygılarımla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR