Dalgamı Geçiyorsunuz..?

Trabzon deplasmanında oyuncularımızın sergilemiş olduğu ruhsuz ve isteksiz bir oyun neticesinde
sahadan farklı skor ile mağlup olarak ayrıldık.
Ligte kalmak adına ince hesaplar yapmakta zorlanmaya ve inancımıda kaybetmeye başladım açıkçası, bununda bir çok nedeni var. Zaten ligin dibindeyiz, rakipler kazanmaya Samsunspor ise kaybetmeye devam ediyor, muhtemel rakiplerimizden Gaziantepspor ile yedi, Orduspor ile puanfarkımız dokuz. Rakiplerimizinde elbette zor maçları olacak ama bu sezonun diğer sezonlardan
bir farkı olduğunu unutmayalım. Rakibimiz Orduspor, son iki haftayı  Trabzonspor ve Galatasaray ile oynayarak tamamlayacak. Bakıldığında Orduspor için ikiside zor bir karşılaşma görünüyor, ama playof sisteminde Trabzonspor ve Galatasaray ın playofu garantilemiş olma olasılığı Orduspor un işini kolaylaştırırken Samsunspor un işini nasıl zorlaştırdığını da düşünmemiz gerekiyor.
Ben ve taraftarlarımızın büyük çoğunluğu aynı fikre sahipken halen ligte kalacağımızı iddaa eden
syn menajer Adnan Sezgin ve syn başkanımıza buradan soruyorum. Kendimizimi kandırıyoruz yoksa bizimle dalgamı geçiyorsunuz? Yirmi haftada sadece iki galibiyet alan syn Petkoviç hocaya mı güveniyorsunuz? Sözde yapmış olduğunuz yıldız transferler var ya yoksa onlara mı güveniyorsunuz? Eğer ki, buna dayanarak kümede kalacağımıza inanıyorsanız yanılıyorsunuz
arkadaş!
Bakınız istatistiklere; devreyi 15 puanın altında bitiren hiçbir takım kümede kalmayı başaramamıştır ve biz ikinci devrenin dördüncü maçına çıkacağız puanımız daha 13, Siz kimi kandırıyorsunuz? Ya biz gerçekten bu hesapları yapmaktan ve futboldan anlamıyoruz ya da sizler gerçekten çok zekisiniz. Şunu belirteyim; eğer ki şike davasından başka takımlar ligden düşer ya da küme düşme kaldırıl siz de buna güvenerek iddaalıysanız bilemem. Bildiğim tek şey düşsekte, ligde kalsakta puanlamadaki yerimiz asla 15.lik  olamaz.Umarım yanılırım ama görünen köy kılavuz istemez. Belki yönetim kararıyla yapılacak bir kan değişikliği Samsunspor'u mucizelere imza attırabilir.
Kulüp içerisinde huzur sağlanmadıkça, kan değişikliği yapılmadıkça bizim matematiksel olarak düştüğümüz kesinleşene kadar ligte kalacağımızı iddaa edeceğinize eminim. Benim kurduğum denklem sizin bunu başaramayacağınızı anlatıyor gibi. Nasıl bir denklem diye sorarsanız.. ( Acemi bir yönetim + Ruhsuz bir takım + Gittiği yerden kovulan para canlısı bir menajer + Huzursuz bir camia + Bizim futbol anlayışımızdan uzak beceriksiz bir hoca = Samsunspor ) Umarım kulübümüz bu denklemi bozacak ciddi adımları en kısa zamanda atar. Saygılarımla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR