Hâl Böyle Olunca..!!!

 
Samsunspor arka arkaya aldığı kötü sonuçların ardından yönetiminde dağılmasıyla Mersin deplasmanından iyi bir sonuç beklemek zaten doğru olmazdı.
Evet son oynadığımız iki maçın sonrası köşemi boş bıraktım yani yazmadım. Nedenini soracak olursanız Samsunspor camiasında iki haftadır yaşanan gelişmeler, yönetici istifaları, saçma sapan açıklamalar, bunun akıbetinde gelen başarız sonuçlar. Bunlar yazmamayı gerektiren sebep midir? Tabii ki hayır ama ben yazmadım. Çünkü biz bu takımı bu yönetimi eleştirmek zorundayız. Bu eleştirilerin Samsunspor'a zarar vermemesi adına iki haftadır sessiz kalmayı tercih ettim.
Samsunspor da neler oluyor..? Kusura bakmayınız ama hani derler ya balık baştan kokar, ne yazık ki burda da böyle. Beş yıldır süründüğümüz Bank Asya'dan bizi süper lige taşıyan Erkut Tutu ve yönetimine istifa ettirenler bugün neredeler? Kendilerini Samsunspor sevdalısı gösterip bu takımı ilk beşe oynatacağız diyenler neredeler? Alınan başarısız sonuçların kendilerine mâl edilmemesini belirten bir basın açıklaması sonrası bir bir yandaşları da istifalarını sundular.
Ne yaptınız? Kişisel savaşlarınızı Samsunspor adıyla Samsunspor'u kullanarak yaptınız. İşi bilmeyen acemi bir yönetim kurdunuz. Kazım Yılmaz'ı o koltuğa oturtanların alınan başarısız sonuçlar neticesinde istifalarını sunarak yalnız bırakmaları önce Samsunspor' a sonra Samsun şehrine karşı yapılan bir ayıptır. Acemisiniz dedim. Evet acemisiniz, bir yönetici çıkıp ben yapılan yirmi bir transferden yirmisini basından öğrendim diyorsa… bir başka yönetici çıkıpta bu kadar eleştiri alan Bance'nin bu haline şükretmeliyiz sakat sakat alınan bir oyuncudan bundan fazla bir şey beklenmezdi diye biliyor ise sadece acemisiniz değil yazıklar olsunda demek lazım size ve gerçekten yazıklar olsun. İnanın şu taraftar Samsunspor'u sizden daha iyi takip ediyor sizden de iyi yöneteceğinden hiç şüphem yok. Hâl böyle olunca on bir puanı bile iyi toplamışız diyorum.
Mersin maçı ile ilgili yazılacak çok şey var ama ben kısaca şunu söylemek istiyorum. Bir maçta yakalanan üç pozisyondan birini gol yapamazsanız yenilgiye mahkumsunuzdur. Öyle yada böyle devreyi kapattık sayıyorum. Eğer devre arası Samsunspor' a nokta transferler yapılamazsa üzülerek söylüyorum bu ligde Bank Asya' ya ilk vize alan takım Samsunspor olur.
Allah sonumuzu hayır etsin.
 
Saygılarımla…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR