Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz

Sırat köprüsü gibi bir ikinci yarı oynayacağız, bu köprünün ilk ayağını Ankara da Gençlerbirliği ile oynadık ve beklediğim gibi bir puan aldık bana göre iyi sonuç.
Neden iyi sonuç? Galip gelsek kötü mü olacaktı dersiniz? Tabiki de iyi olurdu. Ama şunu bilelim ki bu kadro bu ligi gerçekten kaldırmıyor. Gençlerbirliği maçını ölçü alarak demiyorum. Bu maçtan gördüğüm tek şey takımda hiçbir gelişme olmadığı.
Kısaca oynadığımız maçtan söz edecek olursak; ağır zeminde iki takımda çok pas hatası yaptı, iki takımda kötüydü. İlk 40 dk da iki takımında kaleyi bulan şutu olmadı. 41. dakikada Murat'ın attığı gole sevincimiz her zaman ki gibi çok kısa sürdü 44. dakika da yediğimiz talihsiz golle devreyi ve maçı 1-1 ile bitirdik. Tek iyi tarafımız iyi savunma yapıyoruz ama hücumda uyuyoruz.
İyi oynamıyoruz, eğer gol yememek iyi oyunsa her maç on kişi defans yapalım gol yemeyelim. Maç vardır en az yenilmemek için çıkarsın, ama maç vardır mutlak yenmek zorundasınızdır. Mutlak galip gelmemiz gereken altı puanlık müsabakalarımız olacak. Bunları da savunma yaparak mı kazanacağız.
Sezon başından beri görülen şu ki; evet iyi savunma yapıyoruz ama hücum hattında en tecrübesiz en başarısız ekip biziz. Bunu inkar edemeyiz. Sezon başından beri yaşadığımız uyum sorunu halen var. Oyuncularda ki isteksizlik neden kaynaklanıyor anlamış değilim. Samsunspor' un sıralamada ki yerinin küme düşme potasında görünmesi oyuncuları psikolojik olarak rahatsız edip sahaya da yansıyor olabilir.Önce  profesyonelliği ön planda tutmalısınız, eğer ki  bu baskıyı kaldıramasanız önümüzde ki haftalar Samsunspor'un acı sonunu hazırlar.
Taraftar merakla devre arası transferlerini bekledi. Fakat yönetim halen sessizliğini koruyor. Katıldığım son televizyon programında asla sorunlu futbolcu transfer etmeyelim bunlar kulübe zarar verir diye açık açık söyledim. Fakat Syn. Adnan Sezgin 2016 ya kadar bir başka kulüp ile anlaşması olan oyuncuyu getirip Samsunspor a imza attırdı. Üstelik bu oyuncu şuan sakat ve ne zaman kadroda yer alacağı da bilinmiyor. Umarım Samsunspor bu durumdan zarar görmez.
Şuna eminim ki futbolcularımız sergilediği oyunu ve içlerinde ki azmi taraftarlara hissettirsin. Bu Samsunspor taraftarı sıralamada ki yerine bakmaksızın takımın arkasında sonuna kadar durur. Yeter ki onurunuzla, gururunuzla savaşın. Hani futbol devi Liverpol taraftarının bir sloganı varya “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” işte sizinde bu yolda asla yalnız yürümeyeceğinizi Samsunspor taraftarı size gösterecektir.
Cumartesi gecesi yüreğinizi ortaya koyunuz. Belki kadro olarak rakip çok iyi ve formda ama onlarda biliyorlar ki Samsunspor en kötü günün de bile İstanbul takımlarının korkulu rüyası olmuştur ve bunu sizde bilin istiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR