Gekas Sana Ne Desek Az..!!!

Samsunsporumuz Mesut Bakkal ile hayati maçlarının ilk ayağını muhteşem taraftarının önünde üç puanı Gekas ın atığı üç golle aldı.
Süperlige çıktığımız günden bu güne diyebilirim ki stadyumdan ilk kez bu kadar mutlu ayrıldım. Yeni çıktığımız süperligten, eyvah düşüyormuyuz derken güçlü bir rakip karşısında aldığımız üç puanın önemi çoktu.
Galibiyetin srrı neydi?
Sezon başında ve sonrasında yapılan yanlış tercihler, alınan yanlış kararlar, Samsunspor u zora koyan en önemli nedenlerdi. Önce Petkoviç e sonra Adnan Sezgin e yol verilmesi sanki otobandan karın temizlenmesiyle açılan yol gibi Samsunspor un önüde öyle açılmış oldu.
Saha kenarında takımın galibiyeti için çırpınan Mesut hoca, nasıl bir yükün altına girdiğinin farkındaydı. Elindeki malzemeyi yerinde ve zamanında çok iyi kullandı. Takımın başına geldiği gün asla kimsenin ağzından küme düşme sözünü duymayacağım diyen Mesut Hoca, önce kendisi inanmış sonra oyuncularını inandırmıştı. Oyuncu motive etmekte budur işte.
Biz bu akşam sadece Fenerbahçe' yi değil hakem üçlüsünü de yendik. Gekas ın attığı verilmeyen gol de, Özer in beş dakika içinde bir sarı kart sonrası görmesi gereken iki net sarıyı göstermeyip sahada tutması hemen hemen bütün takdir haklarını Fenerbahçe den yana kullanan M.K Abitoğlu da Samsunspor a mağlup oldu.
Oyuncularımızın her birini ayrı ayrı kutlarım ama sevgili Gekas sana ne desek az. Ne kadar klas bir golcü olduğunu yaptığın hetrik ile gösterdin.
Bu galibiyette emeği geçen yönetim, teknik heyet, futbolcular ve o muhteşem taraftara bu mutluluğu bizlere ve Samsunspor camiasına yaşattıkları için her birini kutlarım.
Not: Pazar günü oynanacak olan K.D.Karabükspor maçımız pazartesiye ertelenmiştir.
Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR