Padişah mısınız be..?

Devrenin son maçında Sivas' ta nefesleri kesen bir mücadele oldu. İki takımında golü düşünmesi, tempolu ve açık futbol oynaması izleyenlerin seyir keyfinide arttırdı. Ama iyide oynasak kötüde oynasak soyunma odasına boynu bükük giden ekip nedense hep biz oluyoruz. On beşinci dakikada bulduğumuz gol sonrası geriye yaslanmamız Sivasspor un üzerimize rahat gelmesini sağladığı gibi yapılan hatalarlada adeta gole davetiye verdik ve dokuz dakikada 2 - 1 yenik duruma düştük.
Futbolda iyide oynasanız kötüde oynasanız skoru bana göre hatalar belirler. Rakibin yaptığı hataları siz gole çevirebilirseniz siz kazanırsınız; ama siz hata yaparda rakip becerisini konuşturursa sahadansiz mağlup ayrılırsınız.
İşte onyedi hafta sonunda Samsunspor oniki gol attı, kalesinde yirmi iki gol gördü ve bunun neticesinde iki galibiyet, altı beraberlik, dokuz mağlubiyet elde ederek gol yollarında ki forvet hattının beceriksizliği açık ve net olarak ortaya çıktı.
Haftalardır yazıldı çizildi, kimi bu hocayla olmaz, kimi bu oyuncularla olmaz, kimi bu yönetimle olmaz deyip herkes birilerini hedef aldı. Yönetimden gelen istifalar, alınan kötü sonuçlar sonrası taraftarların oyunculara karşı yaptıkları protestolar bazı oyuncuların devre bitmeden gönderilmeleri Samsunsporun ne kadar zor bir süreç geçirdiğini anlamaya yetiyordu.
Herşeye rağmen bu taraftar Beşiktaş maçında 19 Mayıs Stadını doldurup doksan dakika verdiği destek ile takıma olan güvenini gösterdi. Ama Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında Samsunsporun alacağı puan yada puanlar bu iki maçı yöneten Fırat Aydunurs ve Hüseyin Göçek tarafından gasp edilmiştir.
Şimdi soruyorum size Sayın Fırat Aydunus, Beşiktaş maçında Samsunsporlu oyunculara azarlayıcı
tavrını İstanbul takımlarına koyabilir misiniz? Tabi ki hayır. MHK den bir daha nasıl maç alacaksınız değil mi?
Bütün taktir haklarınızı rakipden yana kullandınız. Yayıncı kuruluş; sizinkisi değil yayıncı kuruluş size YANCI kuruluş demek daha doğru olur. Tartışmalı pozisyonlar ve maçın özet görüntülerine nasıl taraflı yaptığınızı, Zenke ye vurulan tekmelere kartla cevap verilmesi gerekirken Sayın Fırat Aydunus faul çalma cesaretini bile gösteremedi. Aynı şekilde yayıncı kuruluş (YANCI) bunları tartışmalı pozisyonlara dahi ayırmadı.
Sivas ta 90 + 4 de atılan golü pozisyonun en yakını olan orta hakem Sayın Hüseyin Göçek gol veriyor. Pozisyonun oldukça uzağında olan yan hakem buz gibi golü ateş gibi yakıyor. Bir takımının emeği ile bu kadar oynanır mı? Haşa Allah mısınız be? Sizin onurunuz gururunuz yok mu? Söylemeye dilim varmıyor ama bahis sektörünün maşaları mısınız arkadaş? Yoksa maçın sonucu başlamadan  tayin edilmiş miydi? Evet devreyi oniki puanla onyedinci sırada tamamladık; ikinci yarıya isabetli transferler  yaparak güçlü bir Samsunspor oluşturup umutların yeşermesi dileğiyle... Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR