Güvenmek ve İnanmak Zorundayız…


Bir sezonluk süperlig serüveninin ardından, bu sezon mücadele vereceğimiz PTT 1. Ligi bu hafta başlıyor.
Evet canımız kadar sevdiğimiz gönül verdiğimiz hepimizin ortak sevdası Samsunsporumuz  tam beş yıl sabrettiği ligten süper lige ne zorluklarla çıktı. Ama ne yazık ki futboldan anlamayan bir başkan eşliğinde acemice bir yönetimle süperligteki misafirliğimiz çıkmadan PTT 1. ligin yolunu tuttuk.
Uzunca bir kongre, daha doğrusu kongreler sürecinden sonra Samsunspor yeni başkanını buldu demekte yanlış olur; çünkü bulamadı ve cesur bir yürek 20 Ocak 1989 daki o kara acı günümüzün gazilerinden, bu takım uğruna canını feda eden, yirmi üç yıldır mahkum olduğu tekerlekli sandalyesiyle Samsunsporu bir an yalnız bırakmayan, kötü gününde kimsenin el uzatmadığı bu şehrin en önemli markasına, eğer kimse yoksa ben varım diyen büyük kaptan kimsenin gösteremediği cesareti gösterdi.
Samsunsporun yolunu adeta unuttular diyebileceğimiz şehrimizin bürokrasileri, bu cesareti gösteren başkan Emin Kar a tam destek yanınızdayız sözü verdiler. Ama benim anlamadığım nasıl bir söz bilmiyorum, ne kombine satışında patlama var, nede transferde. Basında transfer için sponsor aranıyor diye duyuyoruz, kimsede tık yok. Lig başlayınca protokolde boy göstermek için yanınızdayız sözü verdilerse buna gerek yok. Samsunsporun trübünde boy gösteren binlerce muhteşem taraftarı var zaten.
Yine basından duyuyoruz, bazı kulüpler bakanlarına teşekkür ediyorlar, yapılan transferin bakanın hediyesi olduğunu söylüyorlar. Bu tarz haberler inanın bizleri çıldırttığı gibi Samsunsporun ne kadar sahipsiz olduğunu bir o kadar daha anlamak mümkün.
Benim yinede buradan seslenmek istediğim iki kesim var. Büyük taraftarımız, bu takımın gerçek sahibi sizlersiniz. Doldurun trübünleri yapın o muhteşem şovlarınızı. Futbolcu kardeşlerim, bu ligin en genç ekibiyiz. Kendi çocuklarımızla neler yapabileceğimizi, milyon dolarlar verip kulübe alınan kiralık futbolun gezginlerinden ne kadar daha iyisini yapabileceğinizi gösterin.
Bizlerede bu yönetim ve ekibe öncelikle güvenmemiz ve inanmamız gerekiyor. TKİ Tavşanlı maçında Allah güç kuvvet versin, utandırmasın demekten başka bir şey bulamıyorum. Çok doğru bulduğum bir söz ile yazımı tamamlamak istiyorum.
“ Ya Olduğun Gibi Görün Yada göründüğün gibi ol; Bu Şehirde Yaşıyorsan Sende Samsunsporlu Ol” Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR