DELİLLERİ YOK ETMEYE ÇALIŞANLARA NASİHAT

 

DELİLLERİ YOK ETMEYE ÇALIŞANLARA NASİHAT

Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ancak kılıfın kapatamadığı minareyi ne ile kapatmak gerekir onu bilemiyorum. İnsanlar yaptıkları gayrimeşru işleri meşru gösterebilmek için o kadar enteresan işler yapıyorlar ki aklınız şaşar. Ülkemiz bu işleri artık kanıksar hale gelmiş hangi parti iktidar olursa olsun menfaat şebekeleri anında bir yolunu bulup yönetim kademelerine sızıyorlar. Haklı olanlar mücadele etmekten bıkıp köşeye çekiliyor, haksız olanlar ise ortalıkta cirit atıyor.

Geçtiğimiz yıl sonu Samsunspor Kulübü Süper Lige çıkacağı zaman bir siyasetçi devreye girip bir takımın Play Off'ta kalması için şike yapılması konusunda yakın adamlarını devreye sokup Samsunspor yetkilisi bazı isimlerle bir araya geliyor ve maçı resmen satıyorlar, başka bir deyişle şike yapıyorlar ardından şike olayında rol oynayanlar ödüllendiriliyor. Bu olayın şahitleri var, yapanı belli ama Aziz Yıldırım ülkenin en büyük şikecisi olurken bu arkadaşlarımız ülkenin en namuslu adamları ilan ediliyor. Buna ne demek gerek. Bu konuyla ilgili zamanı geldiğinde şahitli ispatlı yayınları yapacağız ancak şimdi zamanı değil.

İl Özel İdaresi ile ilgili yaptığımız yayınlar sonunda ortaya çıkan durumun failleri önceleri birbirlerine sahip çıkarken, şimdilerde birbirlerini suçlayıp, yok evrakları sen verdin, yok ben vermedim kavgasına düşmüş durumdalar. Aslında bu kavgayı yapmalarına hiç gerek yok yapmaları gereken şey bu icraatları yaparken neden birbirimizi uyarmadık olmalıydı. Bir yanlış yapılmış ise ki yapıldığı açıkça belgeleri ile ortada gözükmekte, bu yanlışı savunmanın hiçbir anlamı yok.

Gazete olarak İl Özel idaresi ile ilgili yayın yapmaya başladığımızda bize gülenler veya işi ört bas edeceklerini zannedenler olaylar ortaya çıktıkça ve biz belgeleri ile yayınlamaya başlayınca paniklediler.Önce bana aracı ile ulaşıp bizde de falanca ile ilgili belgeler var bizi de dinlesin diye teklifte bulundular, hatta o kadar ki Gemilerden, milyon dolarlardan bahsettiler ancak belge gelmeden asla yazmam dedim. Zira belgeli yazdığımız halde bazılarının belgesi olanlar savcılığa gitsin ifadesinde bulunmaları şaşılacak bir durum. Hiçbir sorumlu Devlet adamı böyle bir ifade kullanmamalı.

Olayların failleri yaptıkları işlerin bedelinin çok ağır olacağını anladıklarından şimdi bize evrak getiren bazı arkadaşlara ulaşıp, evrakları kendilerinden almadıklarını söylemeleri yönünde ciddi anlamda baskı yaptıklarını öğrendim. Bahsedilen evraklar birilerinin çok farklı icraatlarını ortaya çıkaracağından o evrakların kim tarafından yapıldığının bilinmemesi için her şeylerini ortaya koyan bu arkadaşlara tavsiyem hiç debelenmesinler bahsi geçen evrakları kimlerin verdiği açık ve net şahitleri ile ortada. Bu durumu ne kadar kapatmaya uğraşırsa uğraşsınlar gerçeklerin ortaya çıkmasına asla engel olamayacaklar.

Bu uyanıklar kendilerinin çok fazla mal varlıklarının kalmadığını sadece oturmaya dairelerinin olduğunu söyleyip kendilerini acındırmaya çalıştıklarını öğrendim ancak bu paraların tamamını onlara tek başına yedirmeyeceklerini ve ortaklarının kimler olduğunu da bildiğimizi unutmasınlar. Bugün itibarı ile il Özel idaresindeki basınla ilgili arkadaşların birilerini yanlarına çağırarak onlarla konuşmak istediklerini de öğrendim. Bu arkadaşlara tavsiyem her yaptıkları işin mutlaka anında bana geldiğini unutmamalarıdır. Yaptıkları işlere kılıf aradıkça battıklarının farkında olmaları gerektiğini de unutmasınlar. Bu arkadaşlarımızın çağırdıkları kişileri çağırma nedenleri sürekli iş verdikleri arkadaşların suçlarını ört bas etmekse daha da battıklarının farkında değiller. Çağrılan kişinin İl özel idaresi ile hiçbir ilgisi olmamasına rağmen o arkadaşı çağırmanın nedenini bana bir anlatsınlar da ben de bileyim. İl Özel İdaresi, Büyükşehir Belediyesi ve bazı milletvekilleri ile ilgili elimizde olan ve bu güne yayınlamadığımız belgeleri şimdilik yayınlamıyoruz, zira onların şu an itibarı ile zamanı değil, seçim zamanı gelir bu arkadaşlarımız aday olurlar işte o zaman bu belgeleri de yayınlarız. Millet kime oy vereceğini görür. Biz bu şehrin selameti için taşın altına elimizi koyacağımızdan kimsenin en ufak şüphesi olmasın ancak dolmuşa binmeye de niyetli olmadığımızın bilinmesinde yarar var. Bugün de bize ayrılan yer bitti. Kalın sağlıcakla…


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR