Bu kumaştan yetim elbise çıkar!


Sağolsun kendine has ömür törpüsü görevini yine yerine getirdi Samsunspor. 5-0 kaybetseydik böyle üzülmezdim. Futbolda geri dönüşler olur, güzel de olur, ortaya konan ruh açısından etkiler taraftarı. Ama ellerinle verirsen bu geri dönüş şansını, bu tamamen senin aptallığındandır. Aptallığından kaybetti Samsunspor. Bizi de mutluluktan bi uçurumun tepesine çıkardı hikayedeki gibi. Gösterdi masmavi gökyüzünü, şahane manzarayı. Sonra itti o uçurumdan aşağı.
Maç hakkında konuşulacak birşey pek yok. Samsunspor sahaya çıktığında kalecisinden,masörüne herkes kalesini savunma mantalitesiyle çıkmıştı. Galatasaray da biraz pasif kalınca, ayağa top yapmaya ve uzun toplarla kaleye gitmeye çalıştılar. Sabri'nin maç eksiği nedeniyle oluşan handikabından madeni bulup iki tane de gol attılar. Hangimiz skor 2-0 iken, bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyorduk ki sahadakilerin inanmasını bekledik? Bu kadar beceriksiz ve yeteniksizler ordusunun 45 dakikayı "en iyi ihtimalle" tek gol yiyerek bitirmesini beklemek hayaldi zaten. Sakın ola, oyuncuların hiçbirinin suçu yok bu olanlarda. Onlara güvenen, hadi siz yaparsınız diye şans veren herkeste bu kabahat. Yoksa eldeki malzeme belli, bu kumaştan çıkan elbisenin kolu yetim olurdu zaten!
Bu Hakan Aslan'ı kim kakaladıysa bu Samsunspor'a helal olsun, kısa yoldan iyi prim yaptı ve yaptırdı bu arkadaşımıza. İki haftadır maçları izliyorum, merak ediyorsa Hakan veya onu getiren yüce futbol bilgini alimlerimiz Lig Tv'nin son iki Samsunspor maçını seyretsin. Acaba kaç kere zikredilmiş adı? Kemal bu sakarlığıyla mı gidecekti büyük takımlara, keşke çıkarsaydık zamanında elden. Peki ya partneri Akaki denen futbolcu müsvettesi. Adamın attığı her geri pas bile şiddetsiz, tehlike. Böyle yeteneksiz adamlarla nasıl kaleni savunabilirsin? Adem,Yenal bunlardan hangisi süper lig kalitesinde. Yenal'ı iyi olsa 3 senedir kiralar mı Bursaspor? Savunmaya doldurdunuz sene başında adamları. Bahia,Voldomiro,Lazar nerdeler? Gönderdiğimiz Ersin'in Akaki'den fazlası yoksa namerdim. Dilaver,Ufuk,Hakan Bayraktar orta saha diye aldığınız süs balıklarından daha mı kötüydü? Nerde Savaş Yılmaz diye bir adamıız vardı, en son Demet Akalın'la geziyordu, ayrıldı mı kulüpten haberimiz bile yok. Petkovic denen korkak tavuğu
Gekas'ı, Serdar Özkan'ı, kiralık adamları getirip ağzımıza bir parmak bal çalmaya kalkıştınız. Gekas mı kurtaracak bu takımı? Kim top atacak Gekas'a, Hakan Arslan mı Dominguez mi? İşte eseriniz, seneye hepinizi yine buralarda görmek isteriz. Biz yine haftaya yerimizde, sevdiğimizleyiz, inşallah sizleri de aramızda görmek isteriz!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mert ORAL Arşivi
SON YAZILAR