Hakettik

Göztepe taraftarının yersiz yere günler öncesinden ortamı germesi, takımımızın galibiyet hasreti ve iki takımın da bulunduğu konumun maçı 6 puanlık hale getirmesi maçın tek sonunun 3 puanın bizim hanemize yazılmasını şart koşmuştu. Takımımız maçın başından sonuna dek sahanın her alanında Göztepe'yi sahadan silerek farkı kaçırdığı bir galibiyetle 3 puana kavuştu.
Maça çok doğru bi diziliş ve oyun planıyla başlayan ekibimiz hırsını ve mücadelesini de 90 dakika devam ettirince haklı bir galibiyet aldı ve bizi ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Yeni transferlerimizin neredeyse yüzde yüz başarılı performans sergilemesi nedeniyle ilgili herkesi de tebrik etmek gerekir.
Oyuncularımıza bakacak olursak kaleci soner yine çok güven verdi kalesinde. Savunmamızda Cemil hatasız ve muhteşem oynadı. Ona refakat eden Ercan böyle gerilimli maçta alnından öpülesi bi soğukkanlıkla yüreğini ortaya koydu. Bi stoper için de top kullanma yeteneğini çok beğendim. Canberk'e gelince. Şu an öyle bi nimet katıyor ki yeteneklerine kendi yaş grubunda ofansif oynadığında bek tecrübesinden gelen defansif yeteneğini de kullandığında hemen akranlarından sıyrılacak. Her ikisi de abartısız büyük yetenekler. Orta sahada mustafa ve fatih pas kalitesini maksimum seviyede konuşturdular. Dimitrov'u elinden kaçıran süper lig takımları pişman olacaklar. Abdülkadir ise aranan kan bugün kaçırdıklarıyla saç baş yoldurtsa da golü bulduğunda kendine gelecektir. Bugün takımız adına beğenmediğim iki oyuncu ise Lokman ve Musa Sinan. İki oyuncu da fiziken takım kalitesinin altında. Hele Musa 60 sonrası oyundan düşüyo 80 sonrası sahadan fiziken ayrılıyor. Bunu iki maçtır devam ettiren ve ne yazık ki yanlış değişikliklere giden Besim Hoca'ya da biraz dikkat diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mert ORAL Arşivi
SON YAZILAR