TATSIZ TUZSUZ 90 DAKİKA

TFF 1 lig de mücadele veren Yılport Samsunspor deplasmanda Giresunspor’a konuk oldu.. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam korona virüse yakalanması nedeniyle bu maçı Samsun da evinde takip etti.. 

Şimşekler maça kontrollü başladı ve oyunu denge tutan taraf oldu.. Samsunspor ilk yarısı kısır pozisyonlar eşliğinde geçen maçta mücadelenin ilk devresinde aradığı istediği golü bulamadı ve maçın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda ev sahibi Giresunspor’a karşı daha istekli ve daha ciddi pozisyonlar bulan Samsunspor ne yazıkki son vuruşlarda etkisiz kaldı..

İki takımda sanki beraberliğe razı gibiydi.. Özellikle maçtan önce yağan sağnak yağmur futbolcuları kötü zeminde çok zor durumda bıraktı.. Samsunspor tam anlamıyla istediği oyunu sahaya yansıtamadı.. Hal böyleyken golsüz beraberlikte kaçınılmaz oldu..

Artık bu maçı unutup haftaya sahamızda oynayacağımız Tuzlaspor maçına kenetlenmeliyiz.. Bizim için ve üst sıralar açısından son derece önemli olan bu maça camia olarak odaklanmalıyız.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR