SAMSUNSPOR'DA ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

SAMSUNSPOR'DA ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

 

Samsunspor içine düştüğü maddi sıkıntılar hatsafaya ulaşırken, Futbolculara ödenmeyen paralar maçlara yansımaya devam ediyor.. Önceki gün Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakasında Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde Karagümrükspor maçı bunun bana göre çok bariz örneği olsa gerek. Kupa maçı olması dolayısıyla kağıt bilet devrede olurken nerede o muhteşem taraftarlarımız ? Neden maça ilgi göstermediler. Tribünler bom boş Samsunspor sanki yoksullara oynuyor..

 

Yönetimin darbesinden sonra maça taraftarlar darbesini vurmuş oldu.. Kupada yenebileceği ve puan alacağı Karagümrükspor karşısında sahada 1-0 mağlup ayrılan Kırmızı Şimşeklerde işler bana göre hiçte iyiye gitmiyor. Futbolcuların kafaları karma karışık.. Sinirler ayaklara iletişim sağlayamıyor.. Hem ligde hem de kupa'da erimeye devam ediyoruz.. Samsunspor bu hafta itibariyle üst üste iki deplasman maçını çıkıyor.. Bunlardan Manisaspor ve Osmanlıspor, Samsunspor'a puan kaptırırlarmı bilemiyorum.. Morali bozuk futbolcuların sahaya çıkıp nasıl bir mücadele verecekleri ise merak konusu olmuştur..

 


Yönetim futbolcularına ve çalışanlarına para vermeyi adeta unuttu. Yan gelip yatmaya başladılar.. Onların gözü ve kulağı 27 Aralıkta yapılacak Genel Kurula çevrildi. Ne düşünürler bilinmez ama Samsunspor bu Yönetimle geçirdiği kötü günlerini tarihi boyunca hiç yaşamadı ve görmedi. Bu kadar kötü yönetilen bir Kulüp görmedim.. Düşünün bir kulüp yabancı futbolcusunun 3 ay süre ile parası ödenmediği zaman boşta kalacağını bilememezlikten gelene kadar. Samsunspor'dan kaçan Aminu Umar için Gençlik ve Spor Banakı Akif Çağatay Klıç devreye girerek Ptt 1.lig takım Başkanları ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören bir toplantı düzenleyerek Umar'ın Türkiye'de 2 yıl hiç bir kulüpte oynayamayacak olmasını dile getirdi. Ancak ve ancak yabancı Ülkelerde her hangi bir takımda oynayacağını söyledi. Umar için önünde bir şans var. Ya Samsunspor'a geri döneceksin, Yada bu Ülkeyi terk edip gideceksin.. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a Umar konusuyla ilgili gösterdiği duyarlılığından dolayı şahsım adına kendisini candan kutluyorum... Samsunspor'a yakışanda bu olsa gerek..


Samsunspor kupa maçında As futbolcularını dinlendirirken, forma şansı az bulan oyuncuları bu maçta görev vermesi oynanan futbolda bu oyuncuların performanslarını ölçme bakımından bir fırsat oldu. Kırmızı Şimşekler Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, oyuncuların moral ve motivasyonlarının pek iyi olmaması gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Erhan Altın "bu gelişmeler benim şanssızlığım olsa gerek. Sıkıntılar benim üzerinde yoğunlaştı. Ama çok yakında Samsunspor'un üzerindeki dağılacağını tahmin ediyor. Eski günlerimize geri döneceğimize inanıyorum" dedi. Bende Gazetem adına Samsunspor'un içinden çıkılmaz durumuna saplanan Kırmızı Şimşeklere sabır diliyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR