Samsunspor'a yan bakılmıyor

Trendyol Süper Lig''de fırtınalar estiren Markus Gisdol'un öğrencileri, her hafta daha iyi bir oyun ortaya koyarak taraftarın gönlünü fethediyor.

Süper Lig'in alt tarafı İSE adeta cadı kazanı gibi kaynamakta, 8-10 takım tehlike çemberi içerisinde çıkış yolu aramakta.

Puan cetvelinde yukarı baktığımızda ise Fenerbahçe Galatasaray, alt takımlardaki farkı epeyce artmış vaziyette. Böyle enteresan bir Süper Lig geçmiş yıllarda yaşanmamıştı.

Bana göre takımlar ekonomik şartlar neticesinde gerekli transferleri yapamadı ve böyle bir uçurum oluştu. Bu durum da Yılport Samsunspor'un işine yaramış oldu.

Lige iyi başlamayan kırmızı-şimşekler Gisdol hoca ile beraber topladığı puanlar ile üst sıralara tırmanışını sürdürüyor. Cuma akşamı saat 20:00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda kritik bir maça çıkacak olan Samsunspor, Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Taraftarlarımızın vereceği destek ile cuma akşamı stadyumun şölen yerine döneceğini tahmin ediyorum. Rakibi yenerek alacağımız 3 puan, bizi üst sıralara doğru tırmandıracaktır.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım takımının iyi yolda olduğunu, bundan sonra daha da iyi sonuçlar alarak yukarılara yer alacağını belirterek ortamın çok güzel olduğunu ifade etti.

Bu güzellikler içerisinde Samsunspor'un galip gelerek daha üst sıralarda yer alacağını tahmin ediyor, bir dahaki köşe yazımda görüşmek üzere esen kalın diyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR