SAMSUNSPOR TOPBAŞI YAPTI

Samsunspor 2019-2020 sezonuna bugün Nuri Asan Tesisleri'nde merhaba dedi.

Yeni transferlerle birlikte kadrosunu kuvvetlendiren kırmızı şimşekler Yükseliş Sezonu'nda mutlaka şampiyon olmayı hedefleyerek taraftarlarına büyük bir müjde vermiş oldu.

Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya gelen yeni ve eski futbolcular teknik direktör İrfan Buz'un kısa konuşması ile birbirleriyle tanışarak yeni sezonda şampiyonluk sözü verdiler.

Teknik Direktör İrfan Buz ve ekibi antrenman öncesi basının karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundular.

Deneyimli teknik direktör İrfan Buz, şu ana kadar yapılan transferlerin kontrolünde olduğunu, Yücel Uyar ve Mustafa Aztopal ile birlikte uyum içerisinde çalışıldığını, Samsunspor'un bünyesine faydalı futbolcuları kadrosuna dahil edildiğini. ilerleyen haftalarda Bolu kampında futbolculara denetim altında tutularak aksayan taraf olursa onun yerine iki futbolcu daha alınabileceğini ifade etti.

Şu ana kadar kalede Furkan Köse, Ahmet Altın ve Nurullah Aslan, stoperde, Ercan Yazıcı, Aytaç Sulu, Nuri Terliksiz, orta alanda, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Ferhat Çulcuoğlu, Bünyamin Cesur Karataş, kanatlarda ise Ramazan Çevik, Samaet Asatekin, Enes İslam İlkin, Guido Koçer ve Onur Eriş yer aldı. Forvet arkasında ise İlyas Kubilay Yavuz, Samet Hakan Kılıç. Forvette ise geçen senenin formda futbolcusu Bahattin Köse, Muhammet Beşir ve yeni transfer Atabey Çiçek yer aldı.

Böylece Samsunspor, 2010-2020 sezonuna hazır duruma geldi. Birinci etap Bolu, ikinci etap Erzurum kamplarından sonra buralarda yapılacak hazırlık maçları ile yeni bir Samsunspor oluşmuş olacak.

Taraftarlar sabırsız... Şampiyon olmak için adeta can atrıyorlar, haklılar da. Harcanan bunca para karşısında bu takımın ikinci ligde ne işi olduğunu soruyorlar....

İnşallah bu sezonda ipi birinci olarak göğüsleyip  Samsunspor'un yeri olan TFF 1.Lig'de yer almak dileğiyle, yeni sezonda Samsun taraftarlarına ve Samsunspor'a kazasız belasız güzel bir sezon geçmesini diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle...
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR