SAMSUNSPOR TAKIM OLMA YOLUNDA!

SAMSUNSPOR TAKIM OLMA YOLUNDA!

PTT 1.Lig'in 1 hafta kala, Samsunspor son provasını Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile yaptı. Yeni transferlerin taraftarları tanıtımı açısından, faydalı olan karşılaşmada Teknik Direktör Ümit Özat vitrine çıktı. Bana göre savaşan bir takım oluşturma yoluna gittiğini gördüm. Sahada oyun içerisinde gördüğümü eksiklikleri tespit etmek için yararlı bir müsabaka oldu. Samsunspor'un stoper oyuncusu  yeni transfer olan N'Diaye, Kırmızı Beyazlı Samsunsporda başarılı grafik çizdi. Geçen sezon takımda yer alan Sezer Özmen'den daha tecrübeli görünüyor. Öte yandan bu sene umutlu baktığımız geleceğin Alperen, formayı kapmak için sahada basmadık yer bırakmadı. Diğer genç oyuncu Canberk Aydın ise bire birde sahanın Messi'si oldu. öte tespit ettiğim diğer bir noktaya gelecek olursak Çaykur Rizespor'dan transfer ettiğimiz Oğuzhan Berber, sol bekte değil de orta saha görev yaparsa daha faydalı olacağına inanıyorum. Dün izlenimlerime göre Ekigho şuanda bir ümidim yok. Fakat ilerisi için ne olacağını göreceğiz. 

Samsunspor en  fiyasko transferi ise Distel Zola'dır. Beklenen performansın 3'te birini veremedi. Umut ediyorum ki, açılması gerekiyor ve takıma yararlı olması için Taha Yalçıner'in kıvamına gelmesi gerekiyor. Tek tek oyunculardan bahsediyorum. Sağ bekte Murat Akyüz'ün yerini dolduran Murat Gürbüzerol'un performansı yeterliydi. Mehmet Çakır'ın tecrübesi sol sağ kanatta bize iş yaptırdı. Kaptanımızın kişiliğe sözümüz yok. Gerçekten şahsiyetli bir insan. Fakat geçen sezon yaptığı yanlışları bu sezonun ilk maçında da gördük. Kaptanımıza sesleniyorum. Sen Samsunspor'un  ve Samsun'un her şeyisin. Daha çok çalışmalısın ve diğer futbolculara örnek olmalısın. SC Bastia'dan aldığımı Kone biraz çekingen bir futbol sergiliyor. Fakat gün geçtikçe daha iyi olacaktır. Samsunspor yıldızlarından Hasan Kılıç'ın performansı muhteşemdi. Orta saha da top çevirmesi hücuma yönelik ve defansa yönelik futbol anlayışı gerçekten profesyonel olduğunu ortaya koydu. 

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın, tecrübesi takıma yansıdı. Tecrübeli hoca müsabakanın başında Samsunspor tek sahibi olan taraftara giderek selamladı. Teknik Direktör Ümit Özat, basın toplantısında dediği gibi müsabakalarda antrenör Kenan Yelek ile fikir alışverişinde bulunuyorlar. Fakat Teknik Direktör Ümit Özat'a biraz zaman tanınmalı. Çünkü yeni bir kadro ve birbirleri ilk defa oynayan futbolcular var. Takımın oturması gerekiyor. Bu müsabakada hepimizin yüreği umutlarla doldu.  PTT 1.Lig start aldı ve nefesler tutuldu. Bu sene biz şampiyonluk istiyoruz. Play-Off'ta çırpınmadan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Ben bu takımın Denizli'de Altınordu'ya, yenilmeyeceğine inanıyorum. Nasıl başlar öyle biter. 3 puanla başlayıp şampiyonluk bitireceğiz inşallah.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR