Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

PKK REZALETİ- AVRUPA KEFARETİ

  TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

PKK REZALETİ- AVRUPA KEFARETİ

 

Yıllardır PKK ya her türlü LOJİSTİK ve Siyasi destek veren, Irak, Suriye, Yunanistan, Almanya, Belçika, Fransa, İsrail, ABD’de KAMPLAR ve BARINMA yerleri sağlayarak, PKK yı koruma altına alan, LOJİSTİK destek veren, devletlerin oyunları artık çuvala sığmıyor. PKK nın uluslar arası EROİN ticareti ve bu sayılan devletlere yaptığı sevkiyatları gün yüzüne çıkarılmışken, Bu ŞER ÇETESİNİ korumanın kendilerine ve İNSANLIĞA olan zararı da ortadadır.

 

55 yıldır, başta Almanya olmak üzere, birçok Avrupa ülkesinde TÜRK kimliği ile çalışmak ve iş yapmak kastı ile GÖÇ etmiş Türk’ lerin, bulundukları ülkelerdeki uyumları, Kanunlara saygılıkları, Birçok olayda, kendi hayatlarını riske atarak, bulundukları ülke vatandaşlarına olan YARDIMLARI ile öne çıkmış ve hükümetlerince ödüllendirilmişlerdir. Türk milletinin İNANCI ve bu doğrultudaki AHLAKİ DEĞERLERİ, YARDIMCI OLMAYI, FEDAKÂRLIKTA BULUNMAYI öngörmektedir. Böyle bir sınavdan geçen BEŞ milyonun üzerindeki TÜRK vatandaşının bulundukları ülkelerde de VATANDAŞLIK hakkını almaları, UYUM yönünden örnek insanlar olduğunun göstergesidir.

 

Çin’den, Adriyatik’e kadar sözünün, bu gün Avrupa ülkelerinin de dahiliyeti ile, Çin’den Büyük Okyanusu kadar ki geniş bir coğrafyadaki Türk varlığının, Milletleri ve İnsanları, ayrıştırmadan, bir ve beraber yaşayabilme örneklerini verdiğidir.

 

Her milletin içinde, Ayrıştırıcı, bölücü, Anarşist faaliyetler içinde olan insanların bulunduğu görülmektedir. Ülkemiz için de PKK ve bunun siyasi oluşumu HDP nin bu kategoride bir topluluk olduğudur. Bunların yaptıkları işlerin, Kanunsuzluk, Nizamsızlık, Ahlaksızlık, topluma ve fertlere ZARAR veren kötü işlerle varlıklarını sürdürdüklerinin bilindiğidir. Kötü leri iyilerin koruması gibi bir kuralın kabullenilmesi mümkün değildir.

 

DHKP C-PKK gibi Terörist kişi ve gurupların, bulundukları ülkeleri dahi sıkıntıya soktuklarıdır. BARZANİ’NİN PKK ya KARŞI olan bu günkü tavrı, PKK ve yandaşlarının KÜRT ırkına verdiği zararın göstergesidir.

 

Batılı ülkelerin yanılgılarından biri de Bu zamanda her gün artış gösteren Afrika ve Asya ülkelerindeki KAÇAK GÖÇ OLAYIDIR. AVRUPA ve ABD geçmişteki İSTİLACI ve MÜSTEMLEKECİ tarihlerinin KEFARETİ bu zamanda ÖDEME FİİLİ İLE KARŞI KARŞIYADIR. Geçmiş yüz yıllar içinde ülkelerini istila eden, SOYAN, YER ALTI ve YER ÜSTÜ ZENGİLİKLERİNİ SÖMÜREN, İnsanlarını KÖLE YAPARAK BUN TİCARET HALİNE GETİREREK o ülkeleri FAKİRLİĞE, AÇLIĞA, YOKSULLUGA itmiş olan Batı’nın BATIL zihniyetinin, ÖNÜNE ÇIKAN BİR SET GİBİ, yığınlarla insanların, çoluk,çocuk,kadın erkek demeden her türlü kısıtlamaya rağmen, ÖLÜMÜ göze alarak ülkelerinden akın,akın GÖÇ etmelerini ortaya çıkarmıştır.

 

Glabol hale gelmiş olan, Günümüz dünya ilişkilerinde, İnsanların en iyi model ülke yönetimi üzerinde uzlaşarak ortaya koymaları mecburiyetidir. Radikal akımların, Ayrıştırıcı zararları göz önüne alınarak, Gerçek manada Adaletin sağlamanın ortak aklın gereğidir. Bu yönden mevcut ülkeler içinde, Yetmiş iki buçuk milletten meydana gelmiş bulunan ABD nin, şu andaki birlikteliğini sağlayan, temel kanunların incelenerek model ülke yönetimini bulmanın da mümkün olduğudur. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR