Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ANALİZ - YOLDAN SAPMA

Lugat manası ile “Azdırma, Baştan çıkarma, Karışıklık, Fesat,Ara bozan,Karıştırıcı.Fesatçı” olarak tarif edilmektedir. Ülkemizin bölünme tehdidi, PKK cinayetleri, Muhalefet partilerinin olaylar karşısındaki tutumları. Güneydoğuda PKK işgalinden kurtarılan şehirlerimizin görüntüleri, Ülkenin bütünlüğü için, CANLARINI ortaya koyan, ASKER, POLİS, KORUCU, Kamu görevlilerimizin Fedakârlığı, ŞEHADETLERİ. Geride bıraktıkları YETİM ve Dullarının acılarına rağmen, hala değişik biçim ve şekillerde FİTNE yi kendilerine meslek, ahlak ve yaşam tarzı edinen birçok insan ve kurumları görmekteyiz. 

Bunları Siyasetçi, Akademisyen, Cübbeli, Öğretim üyesi, vatandaş kılığındaki görünürlükleri, Muhalif medya ve basının manşet ettiği YALAN, DOLAN, İFTİRALARI’ nı dillerine dolayarak HÜKÜMETİ ve İKTİDARI KARALAMA GAYRETLERİNİN GÜLÜNÇLÜĞÜDÜR. 

Köşe yazarlığı itibari ile, gözlemlerimde açık ve kapalı biçimlerdeki FİTNE’NİN değişik versiyonlardaki yazılı ve sözlü olanlarını görerek, YÜZSÜZLÜĞÜN ve AR DAMARI çatlamışlığından nice yüzlerin karardığını görmemenin imkansızlaştığıdır,Bir yerde,  ATAİZMİN “ Allah’ı İnkârcılığın” sözcüsü olanların, Şeytan adına yaptıkları girişimi hoş gösterme sevdaları. Allah Düşmanı, İslam düşmanı kişilerden aldıkları, Fitne dersleri ile kalem oynatanların, hangi kisve ile olursa olsun, ŞEYTANIN ASKERLİĞİNE SOYUNMUŞ OLDUKLARI gerçeğiyle ortaya çıktıklarıdır. 

Bu Fitneyi değişik yerlerde, değişik birimlerde devamlı görüyoruz. Kimlik tenakuzunda olan kişilerin ülkemizi getirmek istedikleri noktanın, Dıyarbakır’da, Sur’da, Şırnak’ta, Yüksek ovada, Güneydoğudaki Kürt kardeşlerimizin içindeki, GİZLİ KİMLİKLİ ERMENİLERİN TERÖR OLAYLARINI, İstanbul ve Ankara’daki katliamlar ile yaşadık. PKK ve arka planı olan FİTNEKARLARIN, alt yapı oluşturmaktaki FESATLIKLARI, Milli birliğimizi bozmak, Birlik olmamız lazım gelirken, AYRILIK zehirlerini ekerek, Ülkemizi ATEŞ ÇEMBERİNE ATMA istekleridir.  

Hükümetin ve Devletin başındaki Reisi Cumhur R.Tayyip Erdoğan’ı bu konuda hedef alanların. Bu eylemleri ile TÜRKİYE’ yi, Ülkemizi HEDEF ALDIKLARI GERÇEĞİDİR.  Bu kadar DIŞ DÜŞMAN ve İÇİMİZDEKİ SATILMIŞ İÇ DÜŞMANLARIN bulunduğu bir ortamın, bundan yüz bir yıl evveldi OSMANLI’ nın hali ile mukayese edildiğinde, Sultan 2. ABDÜLHAMİD’e oynanan oyunlarının aynısının, bu günkü Reisi Cumhurumuza oynandığıdır.  

Ülkemizin ADALET ve KALKINMA PARTİSİ iktidarı dönemindeki ATILIMLARIN, YATIRIMLARIN boyutlarının inkâr edil ememezliğine rağmen, Görmek istemeyenlerin SURİYE ‘deki olaylara, Güneydoğudaki Kürt halkımıza reva görülen Katliamlara bakarak, Keyif içindeki hayatlarına rağmen, Bela aradıkları gerçeğini çağrıştırmaktadır. 

Sadece, Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyacı olan, Silah ve Teçhizatın, yerli olarak yapılması, Savunma sanayimizin canlandırılması, Kendi, Tank,Top, Silah, Helikopter ve İHA larla güvenliğimizin sağlanması, DOĞALGAZ, Sağlık Sektöründeki İYİLEŞME, EĞİTİMDEKİ yaygınlaşma, ULAŞIMDAKİ hizmetler. RAYLI SİSTEM, HIZLI TRENLER, TÜNELLER, VİYADÜKLAR, HAVA YOLLARININ lüksten çıkıp, halka hizmeti, Maaşların iyileştirilmesi, sosyal adaletin yaygınlaştırılması, sadece hizmetin birkaçı olmaktadır. 

FİTNE ve FESAT’ın, şeytan işi olduğu gerçeği ile bunlardan uzak durmanın lüzumudur.Tarihsel karaktere baktığımızda, EGER KAZAEN CHP İKTİDARDA OLSA İDİ; Bu günkü şartlarda, ÜLKEMİZİN BATMIŞ OLACAĞIYDI. Memura ve Emekliye maaş dahi ödenmeyeceğiydi. İMF ajanları DUYUN, U UMUMİYE gibi, Her kaynağımıza el koyacağıydı. Bu evreyi geçmişte yaşadık, ECEVİT dönemi ve CHP geçmişi bu ihanetle lekeli iken, CHP den bahsetmenin akla zarar olduğudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR