SAMSUNSPOR OSMANLI VİRAJINDA

SAMSUNSPOR OSMANLI VİRAJINDA

 

Samsunspor Ptt 1.lig'in 13. haftasında Ankara'da zorlu deplasmanda ligin lideri Osmanlıspor'a konuk oluyor. Geçen hafta Manisaspor'u deviren Kırmızı Şimşekler, Şimdide gözünü Osmanlıspor galibiyetine diktiler.. Samsunspor Kongre sürecine kitlenirken futbolcular seçilecek yeni Yönetimin sorunları çözeceği inancı ile oyuncular Osmanlıspor karşısında büyük bir mücadele sergiliyerek galibiyete ulaşacaklarını tahmin ediyorum..


Samsunspor için zor bir deplasman. Alacağı puan veya puanlarla Kırmızı Şimşekler yerlerini korumaya çalışacaklar.. Ptt 1.lig'de her hafta üstte ve altta büyük gelişmeler yaşanıyor.. Zirve savaşı kızışırken, Şampiyonluk ve ilk altıya oynuyacak takımlarını sayıları her geçen gün artıyor.. Alt sıralarda ise Ordu hariç diğer takımlar bu düşme hattından kurtulabilmek için büyük bir gayret sarfediyorlar. Kısacası Ptt 1.lig'in üstüde karışık altıda karışık..

 

Samsunspor kongre sürecini yaşarken 27 aralıkta yapılacak Genel Kurulda bazı isimler ortada dolaşmasına rağmen resmi olarak ortaya çıkıp ben adayım diyen kimse olmadı.. Kırmızı Beyazlıların önünde dağ gibi sorunlar var. Kim gelirse gelsin. Gelecek Yönetimin bana göre işi çok zor.. Bu sorunları nasıl aşar.. Nasıl para bulup bu takımı iyi yerlere getirebilirler bence merak konusu.. Samsunspor'lu futbolcular TFF'ye alacakları için başvurduklarını hepimiz biliyoruz. Bu süreç 28 aralıkta sona eriyor. Yani bunun almamı futbolcular 28 aralıkta serbest kalıyor diyebiliriz...

 

28 aralıkta yeni seçilecek Yönetim Samsunspor koltuğuna Bismillah deyip otururken bu zor süreç ile karşı karşıya kalacak.. Nasıl çözülüyür, Nasıl halledilir gerçekten herkes gibi benimde merakıma ramak oldu.. Süreç devam ederken Ptt 1.lig'de de maçlar devam ediyor.. Samsunspor ilk yarının bitimine kadar ne kadar puan elde edecek, Ligi kaçıncı sırada bitirecek, zirveden kopacakmı kopmayacakmı bunu ilk yarının sonunda bilmiş olacağız..

 

Osmalı maçı Samsunspor için bir dönüm noktası geçen senenin Ankaraspor'u bu sezon'uın Osmanlısı Samsunspor önünde önemli başarı elde etmiş bir takım değil.. Yapılan maçlara bakılırsa Samsunspor daha başarılı görnüyor. Bundan şu anlamı çıkarıyoruz. Kısacası Osmanlıspor'un şansı Samsunspor'a tutumuyor.. Ankara deplasmanına gidecek taraftarlarımıza biletlerin 25 TL olduğunu söylerken sadece ve sadece 850 kişilik yer ayrıldığının haberini aldık. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon'da taraftarlar stadyum çevresine dolarlarsa maça giremeyecekleri ap açık ortada.. Söylenen rakama göre TFF passolig'i olanlar Türkiye'nin her tarafında maça girebiliyorlar.. Bunu göz önüne alacak olan taraftarlarımızın tedbirli olmalarında fayda görüyorum.. Osmanlıspor-Samsunspor arasındaki müsabakanın çok heyecanlı ve zevkli geçeceğini düşünüyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR