SAMSUNSPOR LİDERİ DEVİREMEDİ

Yılport Samsunspor Denizlispor galibiyetini taçlandırmak adına pazar günü sahasında oynadığı Ümraniyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

Müsabakanın ilk yarısında lider Ümraniyespor’a karşısında Yasin ve Melih ile tehlikeli pozisyonlara giren şimşekler aradığı golü bir türlü bulamadı.

Maçın ilk devresinde rakip Ümraniyespor kontrollü elden bırakmamaları ve zaman geçirme taktikleri dikkat çekti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Samsunspor rakibi karşısında istediği baskıyı ne yazıkki kuramadı.. Bu nedenle beklenen golde ilk 45 dakikada gelmedi..

Maçın ikinci yarısına oldukça etkili başlayan Yılport Samsunspor lider karşısında sayısız gol pozisyonlarına girdi..

Ard arda gelişen ataklarda net gol pozisyonlarını değerlendiremeye Kırmızı Şimşekler savunmanın bir anlık hatası sonrası Delvayenin golüyle 1-0 geri düştü.


Bu golden sonra rakip kaleyi abluka altına alan Samsunspor yeni transfer Bah’ın yerde kalması sonucu penaltı kazandı. Hasan Kılıç’ın penaltıdan attığı golle beraberliği sağladık..

90 dakika boyunca sayısız gol fırsatından yararlanamayan Samsunspor Milli ara öncesi lideri evinde devirme şansını resmen tepti..

3 puana şiddetle ihtiyacımız olan bu kritik dönemde Ümraniyespor karşısında yakaladığın gollük pozisyonları değerlendireceksin.. Aksi taktiktirde bu puanları ligin sonunda çok ararız..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR