SAMSUNDAN DÜNYA'YA AÇILAN PENCERE

 


Samsun şehrinin dünyaya açılan penceresi olarak bilinen 23. Yaz işitme engelliler olimpiyat oyunları bugün Tekkeköy'de yeni yapılan 19 Mayıs Stadında yapılacak törenle başlıyor. Olimpiyatlara ev sahipliği sorumluluğunu üstlenen Samsun şehri kendisini dünyaya tanıtacak olması bakımından çok önemli bir gelişme. 


Kentimiz için önem arz eden alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleşti. Pek çok branşa ilişkin spor tesisleri şehrimize kazandırılmış oldu. Samsun şehri için önemli bir gelişme. 


23. yaz işitme engelliler olimpiyatı Samsun'a böylelikle güzel bir hava verecek olması ve şehrimizin dünyaya tanıtımı bakımından büyük önem taşıyor. Bu olimpiyat etkinliği ile de spor kenti iddiamızı tescillemiş olduk. İki hafta sürecek bu organizasyon kapsamındaki etkinliklere eş zamanlı olarak pek çok tesislerimizde gerçekleştirilecek organizasyonda Samsun adına bir defa daha sesini dünyaya duyurmuş olmanın mutluluğunu şehir olarak yaşamış olacağız.


Evet bu etkinlik bu süreçle sınırlı olmayarak dünyanın dört yanından tam 97 ülkeden gelen binlerce sporcu ve teknik heyet, şehrimizi kendi ülkelerinde anlatarak Samsun'un tanıtımına katkı sağlamış olacaklar.


Müsabakalar uluslararası yayın araçları ile milyonlarca kişiye ulaşarak şehrimizin tanıtımını ve duyurulmasını yapmış olacaklar. Bu uluslararası müsabakalar yanlızca spor yapmakla kalmayacak, Samsun'da iş yeri ve esnaflarımız için de ekonomik açıdan olumlu yansıyacak. Sizlere 23. Yaz işitme engelliler olimpiyatlarından biraz olsun bilgiler aktarmış oldum.


şimdi biraz da Samsunsporumuza bakalım 1. etap Erzurum kampıbaşarı ile tamamlanarak sona erdi. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Erzurum kampının fayda sağladığını 2. etap kampında aynı yer ve otelde devam etmesi düşüncesi hakim. 
Samsunspor transferde Fransa 1.Liginden birisi forvet ikinciside kaleci olmak üzere iki futbolcu transfer etti. bu futbolculara hafta içerisinde basın önünde sözleşme imzalatılacak. Samsunsporun bu sezon ki hedefi yeni 19 mayıs stadında süper lig olarak belirlendi. Maçların başlamasına az kalmasına rağmen Samsunsporda çalışmalar ve transferler devam ediyor. HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR