ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FREN YAPTIK

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor şampiyonluk yolunda acı bir fren yaparak taraftarlarını hüsrana uğratmıştı. Deplasmanda beklenmeyen bir mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılarda moraller doğal olarak bozuldu.

Mağlubiyeti geride bırakıp Bayrampaşa maçına hazırlanan Yılport Samsunspor'da bu hafta Cenk Kaplan sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca takımda altı futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Bu durum doğal olarak teknik heyet ve yönetimi kalan maçlar için sıkıntıya sokmuş oldu. Bundan sonraki bütün maçların final havası içerisinde ve kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Yılport Samsunspor, şampiyon olmak istiyorsa kalan maçların tümünü kazanması gerekiyor. Efsane Başkan İsmail Uyanı, teknik heyet ve futbolcuların dikkatini çekerek maç kaybetme lüksleri olmadığını sert bir dille söyledi.

Burada bütün iş pazar günü taraftarlara düşüyor. Samsunspor'da asla küsme ve darılma yok, sonuna kadar takıma destek olmak var. Bize düşen her şartta ve durumda bu güzel takımın yanında olmaktır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR