Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BÜYÜK OYUN 

CHP içindeki ENTRİKALARIN dönüp, dolaştırıldığı ve getirildiği noktanın, HDP ve PKK İLE BİRLEŞME  vehametidir. Kaset skandalı ile, bir gecede BAŞKANLIK koltuğuna oturtulan, SSK yolsuzlukları ile meşhur Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Siyaseti bu noktaya getirmesi elbette ki tesadüfi değildir.  HDP ve Artısı PKK ile yürütemedikleri AYRIMCILIĞ,ı zaman zaman ALEVİLİK kartını öne sürerek, oyunlarına devam etmek istiyorlar. Ülkemize düşman, Batılı Emperyalist devletlerin destekleri bu konuları iç siyasetimizde de tahrik etmektedir. Bunlar gerçekten ALEVİ’mi. PKK ne kadar KÜRT değilse, CHP yönetimine getirilen kişilerin de o derece ALEVİ olmadığıdır.  

qqq1.jpg

Bu bir gerçek, Ülkemize ne kadar İHANET varsa bunun perde arkasında KİMLİK DEĞİŞTİRMİŞ, BU ERMENİ  GERÇEGİ YATMAKTADIR. BÖLÜCÜLÜĞÜ  70 li yıllarda aynı CHP ce denenmiş, DHKP ve C si ile yapılan TERÖR ve ANARŞİ hareketlerinin, PKK olarak devşirilmesinde, HDP olarak SİYASET sahnesindeki İHANET ve KATLİAMLARIN boyutlarını halen yaşamaktayız.  Kemal Kılıçdaroğlu gibi, Baba tarafı Alevi denilen, Ana tarafı ERMENİ olan YEMUŞ hanımın oğlu’nun, bu hedefler için hazırlanmış bir eleman olduğu görüntüsüdür. HDP ile olan İŞTİRAKİNİN, PKK ya yansıyan tarafına rağmen, Güvenlik güçlerimizin TEMİZLİK harekatı ile, beli kırılan PKK nın, yerine, ALEVİLİĞİ istismar edecek bir kapının CHP’nin daima kullandığı bir kart oldugudur.  Bu tespit yapılmadan, Tabloda görülen EREN ERDEM’in, Ülkemiz aleyhine yaptığı ŞOV ‘lar ile, “CHP yi ALEVİLER ELE GEÇİRDİ “ tespitinin  “1915 te ÖLDÜ DENİLEN BİRBUÇUK MİLYON ERMENİ” nin KÜRT ve ALEVİ kimliğindeki varlığının dikkate alınmasıdır. 

qqq2.jpg

Ülkemizdeki HACI BEKTAŞ VELİ, YUNUS EMRE gibi İSLÂM önderinin, Anlatım, Tavsiye ve Öğretileri ile, Karıncayı incitmekden çekinen HAK anlayışını, PKK üzerinden ulaşamadıkları CİNAYETLERİNE alet etmeye kalkanların, büyük bir yanılgı içinde olacaklarıdır.  Milyonlarca Türkmen in benimsediği bu Meşrebi, Bir avuç Türk isimleri almış KİNDAR Ermeninin, Türklüğe DÜŞMANLIK KİNİ KUSAN, Türklüğü tahkir eden,  Hrant Dinç  (diğer adı da FIRAT) meselesi gibi, Zorlama kabullendirilme KOMEDİSİNİN GERÇEK OLAN ERMENİLERİN MÜSLÜMANLARI KATLETMELERİ gerçeğine rağmen y ıllardır YALANLARLA  KAMU OYUNUN ALDATILDIĞIDIR. Bu aldatmacanın ANA AKTÖRLERİNDEN biri de, CHP içindeki KİRİPTOLARDIR. –YETKİLİDEN İTİRAF..

qqq3.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR