ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR 3 PUAN DAHA

Sportoto 1.ligde Yılport Samsunspor kendi evinde Balıkesirspor’u konuk etti.. Altay’ın Boluspor’a sahsında 1-0 kaybettiği haftafa Samsunspor’un Balıkes’i mutlaka mağlup etmesi gerekiyordu..

Maçın ilk yarısında Mücahit Albayrak ile bir topu direkten dönen Kırmızı şimşekler, topa daha fazla sahip olmasına rağmen ilk yarıda istediği golü bir türlü bulamadı.

İkinci yarıdada golü isteyen ve galibiyet için rakip elinden gelen herşeyi yapan bir Samsunspor vardı sahada.. Ancak orta sahada Savicevic’in yokluğunu bu maçta bir kez daha fazlasıyla hissettik.

Yılport Samsunspor beklediği istediği golü 74. Dakikada Veli Çetinin müthiş takipçiliğiyle buldu. Golden sonra oyunu rolantiye alan Samsunspor kritik Balıkesirspor virajınıda 3 puanla kapattı..

Artık ligin son haftalarına giriyoruz.. Hatanın telafisi yok.. Baskıyıda streside kaldıracak bir takımımız var.. Efsane Başkan Yüksel Yıldırım ve Deneyimli Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile inşallah Samsunspor ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan edecek..

Ben bu takıma her daim güveniyorum ve sonuna kadar arkasındayım.. Rakiplerimizin puan kaybına bakmadan yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.. 55 yıldır en büyük sevdam olan Samsunspor’u Süper ligde görmek için sabırsızlanıyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR