OLDU MU ŞİMDİ!!!

Hüseyin hoca kadar rahat olamasam da, tabiki herşey bitti anlamına gelmiyor bu beraberlik. Galibiyette yanında, mağlubiyette karşısında olacak değiliz takımımızın. Hemde bu haftalarda ne kadar kızarsak kızalım bu hatayı yapmayalım. Samsunspor un her durumda yanında arkasında olacağız. Başka Samsunspor yok. Olmayacakta.  Çok çok önemli bir avantajı elimizden kaçırdık doğru. Aksilik  rakiplerimizin birbiri ile karşılaşmasının olduğu hafta, zira kim kazanırsa kazansın ilk iki takımın arayı açma, en az bir maç cepten yeme opsiyonu olacaktı. Ne güzel olmazmıydı. Sağlık olsun.
    Penaltı kabusu, Samsunspor un yakasını bırakmaya niyetli değil. Ah be Zeki, kaleci kurtarır anlarımda direğe takılmak nedir. Bir sözüm de Barış Alıcı ya. Boş kaleye atacağın golle hem Samsunspor u kurtaracak, hemde Samsunspor taraftarının gönlüne süper giriş yapacaktın. Ne diyelim herşey nasip kısmet ötesi yok.
    Fofana nın oyuna sonradan dahil olmasımı onu etkiliyor yada bir sakatlığımı söz konusu anlayabilmiş değilim. Cihan ın artık ilk 11 oynaması için ne yapması lazım. Ağzıyla kuş tutamaz eğer onu bekliyorsanız. 90+2 lerde oyuncu değişikliği gecikmiş hataydı. Golden hemen sonra 83 te oyuncu değişiklikleri yapılmalı, kesinlikle hızlı forvet Sagat tercih edilmeliydi. 
    Genel anlamda çok diri ve güçlüyüz. Bol pozisyona giriyoruz ama siz adına ne dersiniz bilemiyorum ben şans demiyeceğim artık. Erzurum maçında da aynıydık, Manisa maçında da değişmedik, inanılmaz pozisyonları heba ettik. İşin garibi, neredeyse ligde amacı olmayan Manisa ya Szumsi olmasa üç puanı bırakacaktık. 
    İçerde ve dışarda oynadığımız tüm takımlar Samsunspor karşısında adeta Transformers a dönüşüyor. Mesela Erzurum, Samsun daki direncini sonra ki hafta kendi evinde kendisi gibi küme düşmemek için çabalayan Tuzla karşısında gösteremedi ne kadar garip değil mi ? Mesela Manisa, son on hafta da sadece küme düşme potasındaki iki takımı yenebilmiş ama Samsunspor karşısında hiç öyle değildi.  Neyse öyle yada böyle zoru başaracağız. 
    Önümüz hafta çok daha zor bir rakiple oynayacağız. Tff nin (bence çok ağır) kararıyla, büyük taraftar eksiğimiz olacak gibi. Maçta dile kolay 15 tribün cezalı. Hemde bu tribündeki taraftarlar Samsunspor un olmazsa olmazı. Her ne olursa olsun, Rizespor karşısında başka hiçbir alternatif sonuç düşünülmemeli. Futbolcularımız ve teknik ekibin formda Rizespor engelini kayıpsız geçmeleri maalesef şart. Çünki cepte avans yok. 
    Kaldığımız yerden devam etme dileği ile herkesi Rizespor maçına davet ediyorum..
    Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR