KİM TUTAR SENİ ŞAMPİYON

TFF 2.LİG Beyaz grupta mücadele veren Yılport Samsunspor on bir haftadır üst üste kazanmaya devam ediyor. 

Samsunspor son iki sezondur yenemediği Sancaktepe’yi deplasmanda yenerek hem şeytanın bacağını kırdı hem de galibiyet serisine devam etti. Samsunspor'un Sancaktepe karşısında golünü Gökhan Alsan kaydetti.. 

Tecrübeli futbolcu Gökhan Alsan kalitesi ile bir kez daha bu takıma ne kadar faydalı olduğunu göstermiş oldu. Kırmızı şimşekler bu galibiyetle artık şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.  Şanlı Samsunspor  Sancaktepe’yi taraftarıyla kuşattı ve şampiyonluk coşkusunu İstanbul'da bir nevi yaşadı. 

Deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam takım üzerindeki otoritesini futbolculara iyi aşılamış. Onun içindir ki on bir haftadır futbolcular takım oyununu gerçekleştiriyorlar. Yılport Samsunspor hafta hafta kazanarak arzuladığı ve istediği şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. 

25 Nisan da Cumhuriyet Meydanında yapılacak kutlamalara bana göre daha erken tarihte yapılacağı görülüyor çünkü 25 Nisan ramazana rastladığı için kazanılacak maçlarla erkene alınabilir. Artık bu ligden bize müsaade arkadaşlar. Yılport Samsunspor bundan sonraki müsabakalarda bu ligde misafir olarak görünüyor. Takımın şampiyonluğa koşması şehrin  bayraklarla süslenmesine neden oldu. Samsun ve ilçelerinde takımın başarısı bayram havasına dönüştü. 

Samsunspor 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluğu ilan etmesi çok yakınken Samsun’a yakın ilçesi efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor ise uzun yıllardır bal liginde yaptığı mücadele onun da şampiyonluğu ile sonlanmış olacak 2019-2020 sezonu samsun şehri için çifte bayram olarak kutlanacak ben bu köşemden başarılı teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın aslanları ile Çarşambaspor teknik direktörü Kenan Yelek’in evlatlarını şampiyonluklarından dolayı yürekten kutluyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR