İYİKİ VARSIN SAMSUNSPOR..

Kurulduğu yıldan bu güne tam 57 senedir Türk futboluna ve Spor tarihine adını altın harflerle yazdılar Samsunspor yeni sezon öncesi önceki gün Körfez sahilinde Taraftarlarıyla birlikte tek yürek oldu... 57 yıldır severek ve her anınından büyük gurur duyduğum şanlı Samsunspor her zaman Türk futbolunun asırlık çınarı olmuş bir Kulüptür.. 30 Haziran 1965’te kurulduktan sonra şehrimizin en önemli değerlerinden birisi haline gelen ve şehrimizin markası olan Samsunspor’umuzun 57. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. 

Millî Mücadelenin ilk adımının atıldığı bu topraklarda kurulan, Karadeniz’in incisi Samsun’umuzun güzide takımı Samsunspor’umuza başarı dolu yıllar diliyorum. Şanlı bayrağımızdan aldığı renkleri ve Atatürk armalı formasıyla hak ettiği mutlu günlere ulaşacağına ve geçmişte olduğu gibi büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. 


Samsunspor'da Kayseri kampıyla birlikte bir yandan transfer çalışmalarıda tüm hızıyla devam ediyor.. Şimşekler son olarak Erzurumspor forması giyen Polonyalı kaleci Jakub Szumski ile 2 yıllık anlaşma sağladı.. Bu transferle birlkte Samsunspor'da Nurullah Aslan'ın farklı bir Kulübe trasnfer olması artık kesinlik kazandı.. Samsun, Terme doğumlu gururumuz Nurullah'ın eminimki Süper ligde Samsun'u ve Samsunspor'u en iyi şekilde temsil edecektir.. Buna inancım tam.. Hep beraber bekleyip göreceğiz..

Transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, “Gerekli bölgelere transferler devam edecek. Daha transferi kapatmadık. Bugün bir transfer açıklayacağız. Geriye kalan santrafor, 10 numara ve sağ bek mevkilere çalışmalarımız sürüyor. 10 numara mevkiine ve santrafor olmak üzere 2 yabancı oyuncu daha alacağız. Bunları da tamamladıktan sonra yüzde 100 bir şekilde Bolu’daki kampa gitmek istiyoruz” dedi. Şuana kadar yapılan transferler bence tam olarak nokta atışıydı.. İnşallah bundan sonra yapılacak 3 transferde takımımıza fayda sağlayacak isimlerden oluşur.. 


7 Temmuz da Kayseri kampı sona erecek.. Bu tarihte Samsunspor hazırlık maçı oynayacak.. Takımın son halini görmek ve kalacak gidecek isimlerin belirlenmesi açısından bu hazırlık maçı son derece önem taşıyor.. Bir sonraki köşe  yazımda görüşmek üzere..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR