Hiç beğenmedim

Samsunspor belkide sezonun en önemli müsabakasında evinde Konyaspor'a karşı oynamak için dün sahaya çıktı. Maçın öneminin çok olduğu herkesce malum bunu anlatmaya söylemeye hiç gerek yok. Taraftarlar ise bunun bilincinde olarak stadyumdaki yerini alıp görevini yapıp sonucu takımının lehine çevirmek için herşeyini ortaya koymanın kelimenin tam anlamıyla 'OLMAK YADA OLMAMAK' maçının kazanılması için hazır olduğunu gösteriyordu.
Hava ve saha şartları futbol oynamaya müsait olan zeminde kritik müsabaka başladı. Şimde maça dönelim
Sahadan tribünlere baktığım zaman üzülerek şunu gördüm. Tribünlerin çoğunlukla boş olduğunu izledim. Bu kadar önemli bir maçta televizyonun maçı vermesini bahane ederek maçı izlemeye gelemeyen insanlara şunu sormak isterim.
Siz nasıl Samsunsporlusunuz?
Maçın ilk yarım saatlik periyodunu incelediğimiz zaman; Samsunspor futbol adına ortaya pek bir şey koyamadığını üzülerek izlerken konuk ekibin oyunu istediği gibi yönlendirmeye çalıştığını izledik. İlk yarı sahada futbol adına pek bir şey görünmezken uyutan bir ilk yarı izledik desek kimse kızmasın.
İkinci yarıya biraz kıpırdanarak başlayan Samsunspor 51.dakikada Turgut'un kaleye vurduğu mükemmel şutu Konyaspor kalecisi Haluk aynı güzellikte kornere atması oynanan süre içindeki en güzel pozisyon olarak hafızalara kazındı.
70 dakikalık süre içinde oynanan futbola baktığımız zaman teknik sorumlu kardeşimizin sahada bazı sporculara nasıl bu kadar sabredebildiğini anlamış değilim. Sorarsanız Abdulaziz, Oktay bunlardan bir kaç isim daha saymama gerek yok.
Yahu canım kardeşlerim; bu kadar nasıl rahat oynayabiliyorsunuz ben işte bunu anlamış değilim. Yani bizim durumumuz o kadar rahat mı sanki. Tribünleri izliyorumda orada kahreden insanalır gördükçe onlar adına ben üzülüyorum.
80.dakikayı izlerken şu hakikati gördüm. Samsunspor tek adamla rakip sahada hücuma kalkıyor. Hiç bir destek yok rakip 6 kişiyle karşılıyor. Peki kardeşim siz nasıl gol atacaksınız. Hocam kulübede oturttuğun santraforunu oyuna koyda yeni bir güç yeni bir kuvvetle hücum edebilme şansını yakala diye düşünüyorum.
Sonuçta Konya takımı her halde bu kadar rahat bir deplasman maçı hiç oynamamıştır diye düşünüyorum. Bu takımın nasıl gol atacağını çözen varsa banada söylesin. Samsunspor'u dün hiç hiç beğenmedim.
Beğenen varsa bana söylesin.
Bizden söylemesi.
Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR