EFSANE GERİ DÖNDÜ

Yeni sezon öncesi siz değerli okuyucularımla uzun bir süre ayrı kalmıştım.. Ancak yeni sezon yeni heyecan diyerek kaldığımız yerden yazılarıma devam ediyorum.. Şimdi Samsunspor'u şahlandırma zamanı.. 

Yapılan transferler sonrası Samsunspor kadrosunu yeni sezon öncesi bir hayli fazla güçlendirdi.. Özellikle geçen sezon en çok canımız yanan mevki olan forvete yapılan flaş transferler sonrası Samsunspor kadrosu yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak.. 

Altyapımızdan yetişen Enes İslam İlkin yeni sezon öncesi bonservisini eline alarak takımdan ayrıldı.. Yolu bahtı açık olsun.. Samsunspor cuma günü kendi sahasında tam 1.5 yıl sonra taraftarıyla buluşuyor.. 

Samsun ve Samsunspor için cuma günü çok büyük bir gün.. Herkes takımı özledi.. Yüce Samsunspor taraftarları kendilerine ayrılan yüzde elli kontenjanıda dolduracaktır.. Artık hep destek tamdestek zamanı... 

Son transferimiz Fofana bu ligin iki gömlek üstünde.. Kalitesiyle ve duruşuyla bu lige damga vuracağına adım gibi eminim.. Gerek orta saha gerekse forvet mevkisine yapılan transferler sonrası samsunspor lige damga vuracak bir ekip olacak.. Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak takımın mayasını oluşturdu.. 

Artık her şey hazır.. Stadyum, Taraftar, Futbolcular ve Teknik heyet olarak Samsunspor evinde oynayacağı Balıkesirspor maçına kenetlendi.. Geçen sezon elimizden kaçan şampiyonluğu bu sezon söke söke alacağımıza adım gibi eminim.. Haydi Samsun.. Şimdi Samsunspor'a tam destek zamanı.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR