ÇARŞAMBASPOR YALOVA'YA ODAKLANDI 

TFF 3.lig 3. Gurupta mücadele veren yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor kendi evinde 2 puan kaybetmesi camiayı derinden üzdü bu kaybettikleri puanı deplasmanda Yalovaspor'dan çıkarmayı hedefliyorlar, onun içindir ki bu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyorlar. 

Deneyimli teknik direktör Kenan Yelek eski ve yeni futbolcuları kaynaştırmaya çalışıyoruz, şu an kendi tesislerimizde Yalovaspor hazırlıkları devam ediyor. 
Bundan sonra koşan mücadele veren futbolcular benden forma alacaklar çok çalışarak büyük işler başarmak zorundayız diyerek, bize güvenenleri mahçup etmiyeceğini söyledi. 

Çarşambaspor takım olma yönünde büyük mesafeler kaydetti. 3. Lige yeni çıkan ve bu lige uyum sağlamaya çalışan uzak deplasmanlardan puan kapmaya ve ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyorlar, arada sırada Çarşambaspor uyum sorununu çözmek için yönetim kurulu başta Özkan Yıldırım olmak üzere futbolcuların morallerini yüksek tutmaya çalışıyorlar,. 

Her geçen hafta tecrübe kazanmaya çalışan Çarşambaspor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Yalovasporu yenerek hanesine 3 puan yazdırmayı hedefliyor, yeni çıktıkları lige alışma aşamasında olan Çarşambaspor bundan sonraki haftalarda daha başarılı olacağını tahmin ediyorum. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR