ÇARŞAMBASPOR TELAFİ PEŞİNDE

3.lig 3. Gurupda mücedele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor ikinci yarının ilk maçında kendi evinde gölcükspor ile 0..0 berabere kalarak bana göre çok önemli iki puandan olmuş oldu. 

İlk yarı sonrasında kadrosuna üç yeni isimi kazandıran yeşil beyazlılar gölcükspor karşınnda iki futbolcusundan yoksun çıkdı yeşil beyazlılar gölcükspor karşısında hucumda coğalamıyarak golü bulamamış olması takımın oyununuda etkilemiş oldu genelde orta alan içerisinde oynanan müsabakada çarşambaspor gölcükspor kalesine önemli gollük şutlarıda atamamış oldu Çarşambaspor Teknik direktörü kenardan futbolculara taktik vermesine rağmen istenen gol bir türlü gelmedi..

Bu maç geride kaldı kaçan balık büyük olur derler şimdi bu hafta sonu çıkaçakları elazığ karakoçan fk ile çok büyük bir müsabaka oynuyaçaklar bu müsabakadan mutlaka galip gelerek kendi evinde kaybetdikleri puanı telafi etmek için sahada mücadele vereçekler her hafta zorlaşan maçlardan puan ve puanlar almak bana göre çok zor olaçak neden derseniz kümede kalma paly.off oynama ve şampiyonluk kovalıyan takımlar ile zorlu bir savaşın içinde olaçak Çarşambaspor..

Bunun bilincinde olan teknikdirektör kenan yelek takımı zorlu haftalara iyi bir şekilde hazırlamak zorunda olaçak kısacası Çarşambasporu içerde ve dışarda zorlu müsabakalar bekliyor.. Bu konuda kulüp başkanı Özkan Yıldırım ve as başkan Ersin Sandıkçı takımı diri tutabilmek için sabah akşam işlerini güçlerini bir tarafa bırakarak bütün zamanlarını takıma odaklamış olarak çalışmalarını sürdürüyorlar..

Çarşambaspor genel kaptanı kadir yücebaşda futbolcular ile yakın ilişkiler kurarak onların isdek ve dileklerini yönetime taşıyarak takım içerisinde huzur ve ahenki sağlamaya çalışıyor birbirlerine tutkun ve kordine içerisinde çalışan başkan ve yönetim uyum içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar..

Çarşambaspor üçüncü ligde gücünü ve kuvvetini ispat etmiş bir ekip rakiplerinin korkulu rüyası.. Tabi takımın başarılı olabilmesi için şehirdeki iş adamlarımızın desdeğini arkasında görmesi lağzım taraftarlarında çarşambaspor mamüllerini satın alarak takıma desdek vermeleri gerekiyor..

İşin kısası efsane çarşambaspor bundan sonra başarıl maçlar çıkararak çarşambasporu laik olduğu yere taşıyacağından şüphe duymuyorum.. 

HER ŞEY ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR