ÇARŞAMBASPOR İYİ YOLDA

3.lig üçüncü grupta mücadele eden efsane Yeşil beyazlı Çarşambaspor geçen hafta deplasmanda Elazığ Karakuçak FK ile zorlu bir mücadeleye giren Çarşambaspor uzun süre rakibi karşısında maçı 1-0 önde götürdü..

Maçın hakemi Çarşambaspordan iki oyuncuyu oyundan atmadının ardından sahada 9 kişi kalan temsilcimiz son dakikalarda yediyi talihsiz golle müsabakadan 1-1 berabere ayrıldılar. Çarşambaspor üç puanı elinden kaçırarak bir puan razı oldu..

Bu hafta kendi sahasında Yalovaspor‘u konuk edecek olan Yeşil-beyazlı Çarşambaspor bu maçı kazanarak yükselişini sürdürmeye devam edecek.. Uzak deplasman olan Elazığda As Başkan Ersin Sandıkçı takımını yalnız bırakmadı ve  Her zaman olduğu gibi hep destek tam destek verdi..

Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım her zaman olduğu gibi takımın olmazsa olmazı, futbolcusuna moral ve motivasyon aşılayan Başkan Yıldırım Çarşambaspor’un başarısında büyük katlı sağlamaktadır..


Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğanın Çarşambaspor’un başarısında payı inkar edilemez.. Bana göre Başkanımızın Çarşambaspor’a gölgesi bile yeter.. Genel Kaptan Kadir Yücebaş her zaman olduğu gibi bir adım daha önde takımına desteğini sürdürmeye devam ediyor..


Tabi bu vesile ile Genel Kaptanımızın doğum gününü kutluyorum.. Çarşambaspor bu lige damgasını vurarak herkezi gücünü göstermiş oldu.. HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR