BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor hemen hemen taraftarlarından uzak çalışmalarını sürdürdü.

Şimdi büyük gün geldi çattı. Kırmızı Şimşekler geçen hafta Gümüşhanespor'u 2-0 la geçerek taraftarlarından tam not aldı. Bu akşam saat 19:00'da Yeni 19 Mayıs Stadında taraftarların önüne çıkıyor. Stadın tam kapasiteyle dolması bekleniyor, taraftarların takımlarını seyretmelerini şimdiden heyecanını yaşıyorlar. 

Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, yaptığı söyleşide, “Takımın iyi yolda olduğunu Samsunspor'un arması ile forması ile büyük bir klup olduğunu sözlerinde ifade ederek, ben büyük bir camiaya geldim bu formanın ve bu taraftarların bu sezon takımı şampiyon yaparak Samsunspor'un taraftarına olan borcunu ödemek istiyoruz" dedi. 

Ben de deneyimli teknik direktör İrfan Buz hocama katılıyorum madem öyle hepimiz top yekun Samsunspor'lu isek bu haftasonu oynanacak Pendikspor maçında tribünde yerimizi almak zorundayız.

Bir spor yazarı olarak 50 yıldır takip ettiğim sevdam Samsunspo'ru bu yaz boyunca gerek Bolu kampında gerekse de Nuri Asan Tesislerinde an be an takip ederek siz taraftarlarıma bilgiler aktarmanın mutluluğunu yaşıyorum. 

Yazımın başında söylediğim gibi büyük gün geldi çattı stadı doldurarak sakin bir şekilde taşkınlık yapmadan takımımızı destekleyerek ona güç ve kuvvet vermek zorundayız BU SENE O SENE kısacası yükseliş sezonu geçen sezon içerde ve dışarda yaşadığımız talihsizlikler ve hakem hataları sonucunda tekrar yaşamayarak takımımızı sezon sonunda şampiyon görmek istiyoruz.

Tabi bu arada Samsunspor A.Ş nin büyük ortağı Yüksel Yıldırım’a takımımıza yapmış olduğu büyük katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ayrıca sağlını bir tarafa koyarak akşam sabah gerek kamplarda gereksede Nuri Asan Tesislerinde SamsunSpor la yatan SamsunSporla kalkan Efsane Başkan İsmail Uyanık’ada teşekkürü bir borç bilirim. 

Muhteşem ve yüce Samsunspor taraftarına takımlarını sezon sonuna dek tek bir ses tek bir güç ile birlik ve beraberlik içerisinde destek vermelerini bekliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR