BU STADA SÜPER LİG YAKIŞIR

 

Samsunspor Tekkeköy'de hizmete giren yeni 19 Mayıs stadının çimlerine Ankaragücü maçı ile Merhaba diyerek taraftarlarını selamlamış olduğunu herkese hatırlatmak isterim.

 Samsunspor muhteşem Stadı'nda bundan sonra oynayacağımız müsabakalarda rakibine karşı her zaman bir sıfır önde başlamış olacak müsabakalara bunu böyle gördüm ve böyle olmasını diliyorum stadın o muhteşem ses düzeni ve yapılan bu tezarutların  büyük Yankı yapması rakiplerinin sindirmeye yeter de artar diyorum.kırmızı-beyazlı Samsunspor taraftarları ile buluştu  müthiş gecede Ankaragücü karşısında İyi  bir sınav vermiş oldular. muhteşem görüntülerin ardından açılan yeni stadı taraftarların coşturmaya yetti de artmış oldu maç öncesi Samsunspor'un eski futbolcuları şöhretler karması sahada yer aldılar taraftarların büyük desteğini alan şöhretler karması 15 dakikalık iki devre arasında oynanan müsabakada renkli görüntüler ortaya koyarak taraftarlarından büyük bir alkış almış oldular.şöhretler den sonra sahne alan Derya Uluğ söylediği birbirinden güzel şarkılar ve yaptığı espriler yaptığı güzel hareketleriyle taraftarları coşturmayı başarmış olduktan sonra kardeş kulüp Samsun Ankaragücü maçı başladı . taraftarların ilk defa huzuruna çıkan kırmızı şimşekler müsabakadan 1-0 Galip gelerek kamp dahil 4. Galibiyetini almış oldu. Bu arada da  Chibuike ile attığı penaltı golüyle yeni stadda ilk golü atmasıyla tarihi geçmiş oldu.Samsunspor ortaya koyduğu  futbolu ile  daha hazır olmamasına rağmen ilerisi için Umut vermiş oldu.  Bu maçta teknik direktör Alpay Özalan  bütün futbolcularını sahaya sürerek onların performanslarını görmesi açısından Yapılan bu hazırlık maçının teknik direktör Alpay Özalan'ın da  oynanan müsabakanın  futbolcuları için faydalı olduğu gôrüşünde birleşti.

 Ben hemen şunu söylemek istiyorum Samsunspor  evvelsi günkü müsabakada bu yeni 19 Mayıs stadına süpwr lig yakıştığını ekleyerek oynanan müsabakada şu futbolcular sahada yer aldı. Kalede Furkan Köse, Erkam reşmen, Ufuk Budak, Hasan Hatipoğlu, Abdulkerim Bardakçı, Kenan karışık, Çağrı Ortakaya, Ramazan övüç, Halil İbrahim Pekşen, John chibuike ve Alperen Pak ile ilk 11 de yer aldılar. ikinci yarıda ise Enes İslam İlkin, Burhan Arman, Oğuz Gürbulak, Göksu Türkdoğan, Gökay iravul, Caner koca, Bekir sevgi,  Ahmet Burak solakel, Erkan Çam ve Billy Michael müsabakada yer alarak Böylece Samsunspor bütün futbolcuların sahaya sürmüş oldu. Bu müsabakada en değerli konu ise stadın muhteşem açılışının muhteşem taraftarları ile buluşarak muazzam bir  görüntü meydana getirmiş olması da takımına Coşku vermesi bakımından güzel bir müsabaka seyretmiş olduk... Samsunspor önümüzdeki cuma akşamı eski 19 Mayıs Stadı'nda son hazırlık maçında Giresun karşısında sınav vererek rakiplerine gôz dagı vermiş olacak. Samsunspor taraftarlarının desteğiyle  yepyeni 19 Mayıs Stadı'nda Süper Lig Yakalayarak bu fırsatı elinden kaçırmamak adına Süper Lig'e çıkmak için büyük bir avantaj sağlayacağını farkındayım ve böyle olacağına inanıyorum.Samsunspor'un en büyük tarzı bu sezon elinde bulunmuş olduğu yeni 19 Mayıs stadının rakipleri karşısında elde edebileceğimiz başarılar ile süper ligi yakalayacak olması Samsunspor adına bir şans olacaktır. Bunun bilinciyle bütün taraftarlarımızın takımına destek vererek süper luge çıkmasıní sağlamış olacak..

 HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR