BÖYLE Mİ OLACAKTI

BÖYLE Mİ OLACAKTI

Aylardır Samsunspor'un yüce taraftarları takımlarını PTT 1'inci Lig'de içerde ve dışarıda verdikleri büyük desteklerle finale taşımayı başardılar. İstanbul Başakşehir Stadı'na binbir zorluk ve maddi sıkıntıları bir tarafa iterek tribünleri hınca hınc dolduran Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız o stadyumunda görülmemiş bir çoşku yarattılar. Antalyaspor taraftarın bir avuç olmasına rağmen Samsunspor taraftarını tahrik etmeye çalıştılar. Samsunspor taraftarı buna rağmen görülmemiş bir çoşkuyla galibiyeti arzuladılar. Samsunspor tarafatarları maç içinde herşeyi yaptı, dualar edildi, 90 dakika susmadan tezahüratlar edildi, fakat taraftarlar stadyumundan eli boş, gözleri yaşlı döndü. Böyle mi olacaktı... 

Başka bir Akdeniz takımına 9 gol atarak ve Antalyaspor'a göz dağı vererek Samsunspor sahada yerlerini aldılar. Bırakın Samsun'u bütün Türkiye Samsunspor'un Süper Lig'e çıkacağına inanmıştı. Bana göre tek inanmayanlar sahada mücadele eden futbolcularımız ve teknik direktörümüzdü! Buraya kadar herşey normal. Normal olmayan tek şey ise Teknik Direktör Erhan Altın'ın penaltı atacak futbolcuları iyi seçememesinden kaynaklandı. Bu müsabakaya kadar kalesinde devleşen Soner Şahin, bu maçta bana göre pasif kalmıştır. Başka bir noktaya değinecek olursak forvet oyuncularımız bu müsabakada çok bencil oynadılar. Bence Samsunspor futbolcularına ve Teknik Direktörü Erhan Altın, bu atmosferde ne yapacağını şaşırdı. Takımla yatıp, takımla kalkan bir Teknik Direktör hangi futbolcunun rahat bir biçimde penaltı atıp atamayacağını tespit edemedin mi? Ayrıca farklı bir noktaya değinecek olursak, Frikik kullanan Recep nasıl olurda penaltıyı kaçırır. 

 

Göreve geldiklerinden bugüne kadar Samsunspor yönetim kurulu Başkan Erkurt Tutu olmak üzere, elinden gelenin en iyisini yaptılar. Uyumadan, dinlenmeden takım için koşturan bir yönetim izledik. Tabi Erkurt Tutu'nun emekleri olduğu kadar, Sportif Direktör Çoşkun Zeren ve Samsunspor Altyapı Şube Sorumlusu Metin Ateş takım için canını dişine taktı. Böylemi olacaktı arkadaşlar olmamalıydı. Tek hazmedemediğim şey haykırarak söylüyorum ki bir Karadeniz takımı 2 senedir Akdeniz'de boğuluyor. Hiç kimsenin bu Atatürk şehrini üzmeye hakkı olmadığına inanıyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR