Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TERCİHİNİZ NE OLACAK

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

TERCİHİNİZ NE OLACAK

 

Bu gün 7.Haziran 2015 ülkemizi kimin idare edeceği tercihinin yapılacağı gün.” Siz başınıza kimi seçerseniz o şekilde idare edilirsiniz, “ hükmünün tecelli edileceği gün.

 

Bir tarafta, Dini ve Milli örf ve adetlerini kendilerine yaşayış tarzı kabul etmiş, Millete hizmeti İBADET olarak gören, Yaptıkları hizmetler ile kendilerini ispat etmiş, ülkesini refah, insanlarını huzura, muhtaç olan komşu ve en uzak ülkelerdeki Müslümanlara EL UZATAN, onların sıkıntılarını paylaşan LİDER bir ülke karakterini ortaya koya Adalet ve Kalkınma Partisi yönetimindeki TÜRKİYE tablosu ile.

 

Geçmişte ve günümüzdeki varlıkları ile tecrübe edilmiş, ülkeyi kaosa sokan, toplumlar arası kin ve nefret duygularını tahrik eden, Yokluk ve sefaleti ülke insanlarına reva gören, MİLLİ ve DİNİ duyguları değersiz bulan, onları yok etmeyi amaçladıklarını açık, açık söyleyen,

EZAN SUSTURACAKLARINI

İMAM HATİPLERİ KAPATACAKLARINI

DİYANETİ DAĞITACAKLARINI

FİKİR HÜRRİYETİ TAKİYELERİNİN YANI SIRA KENDİNELERİNE TARAFTAR OLMAYAN basın’ı CEZALANDIRIP KAPATACAKLARINI. İÇKİ İÇME ADETLERİNİ DEVAM ETTİRECEKLERİNİ, ÖGRENCİ YURTLARINDA KIZ OĞLAN BİRLİKTE KALMALARINI SAĞLAYACAKLARI. GAYRİ MEŞRU İLİŞKİLERİ TEŞVİK EDİP, KURTAJ HAKKINI SERBEST BIRAKACAKLARINI, söyleyen bir siyasi oluşum ile karşı karşıyayız.

 

 

 

Şimdi bu Darvin safsatasına, Markx, Engels, Lenin, Mao, sapıklığına takılmış SOL cenah yolcularının, MİLLETİMİZİ TEMELSİZ VAATLER İLE KANDIRARAK iktidarı ele geçirme çabaları, elbette ki aklı  selim insanlarımızca kabul görmeyecektir.

 

Bir tarafta KÜRT halkları içinde, şebekeleşmiş , PKK kimlikli, Ayrıştırıcı, Bölücü, kökeninde ERMENİ ENTİRASININ yattığı faaliyetin,  bölge halkına ve ülkemize yaptığı eziyet ve ihanetin kabul edilir olmamasıdır.

Olayların ülkemizi hedef almış, Dış güçlerden, İSRAİL-ERMENİSTAN ve ENERJİ ÇEKİŞMESİNDEKİ BATILI DEVLETLERİN ENTRİKALARI ile, içimizdeki bu gayelere hizmet edenlerin İHANETLERİNİ,  GEZİ PARKI ve MİT TIRLARI MESELESİ İLE BİRÇOK OLAYLARDA YAŞAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.

 

İnsanların sevdikleri ile HAŞROLACAĞI inancına sahip bir millet olarak, Sarhoş ve Serkeşlerin peşinden gitmekle, Dinine, Kitabına, inancına, bağlı idarecilerin peşinden gitmenin, onları seçmenin elbet teki dünyadaki mükâfatının yanı sıra, Ahrette de sevabının var olduğudur. TÜRLÜ YALAN ve İFTİRALAR ile çamur atanları bu millet hayat boylarınca geçmiş dönemlerde de görmüş ve itibar etmemiştir. Batılı Sosyalist Grup Başkanı Swoboda’nın deyişi ile (YALANCILIĞI ) tescil edilmiş bir insana itibar edilmemesi gerektiğini bilmekteyiz. 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR