BAL'DA ZİRVE KARIŞIYOR

Bölgesel Amatör li'in 4. grubunda her geçen hafta dengeler değişerek heyecan dorukta devam ediyor.. Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Samsun temsilcilerinden Çarşambaspor çok az kayıp ile zirve inadını sürdürürken, Ladik Belediyespor ise bu lig'de istediği şekli alamayarak orta sıralara kadar gerilediler.. Samsun Yolspor ise gençlerle sürdürdüğü Bal liginde alt sıralarda yer alırken zaten hedeflerinin Samsun furtboluna oyuncu yetiştirmek olduğunuda buradan bir kez daha belirtmek istiyorum..


ÇARŞAMBASPOR; Sezon başında deneyimli Teknik direktör Besim Durmuş ile flaş transferlere imza atarak sezona başlayan efsane Yeşil beyazlı Çarşmabaspor deplasmanlarda kazanırken kendi sahasında sıkıntıalr yaşayıp varlık gösteremiyor... Hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bundan sonraki maçlarnı daha dikkatli ve kontrollü bir şekilde mücadele ederek puan kaybı yaşanamadan içeride ve dışarda kazanarak bu sezon şampiyonluk iddiealarını sürdürmekte sonuna kadar kararlı görünüyorlar.. 


LADİK BELEDİYESPOR; Sezon başında Samsun'un yetiştirdiği deneyimli Teknik direktör Ercüment Coşkundere ile yola çıkan ve yapmış olduğu flaş tansferlerle rakiplerine göz dağı veren Bal'ın bir diğer takımı olan ve güçlü bir kadro oluşturan Turuncu siyahlı Ladik Belediyespor bu lig'de öyle fazla umduğunu bulmayarak içeride ve dışarıda aldığı mağlubiyetler ile 6 paunda kalırken taraftarlarınıda hüsrana uğratmış oldu. Şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Ladikspor bundan sonra daha dikkatli ve kontrollü futbol oynayarak hedefleri üst sırada yer almak olacak.. 


SAMSUN YOLSPOR; Bölgesel amatör lig'in belkide en ekomik bir kadrosuna sahip olan, flaş transferler yerine gençlerle yola çıkan Turuncu siyahlı Samsun Yolspor ise alt sıralardan kurtulamayarak mücadelesine devam ediyorlar.. Hedeflerinin Samsun futbolcuna genç ve yetenekli futbolcular yetiştirmek olduğunu, Bu ligi sürdürebilmek adına bundan sonraki maçlarda başarı göstererek üst sıralara tırmanışlarını sürdürmek istiyorlar... 


Bölgesel Amatör Lig 4. grupta her hafta bir birinden üstün ve bir birinden heyecanlı maçlar sergilenmekte.. Zirveyi zorlayan takımlar ise başta Fataspor, Yeni Amasyaspor, Buluncakspor ve Çarşambaspor zirve yarışında bir birleriyle kıyasıya mücadele içersinde girdiler. Kısacası 4. grup balda heyecan her hafta devam ederken zirve her geçen gün karışmaya ve el değiştirme devam ediyor.. Her Şey Samsun Futbolu İçin..!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR