İNANMAK

Evet Samsunspor her zaman bittiği yerden dimdik şekilde kalkmıştır.. İnanmak başarmanin yarisidir. Bu geceki Sanlıurfaspor galibiyeti üzerimizdeki ölü toprağıni kesinlikle atmıstir,bizi kendimize getirdi.
İlerleyen haftalarda dahada iyi olacağız. Hep beraber birlik içinde. Futbolcu kardeşlerim yilmadan , usanmadan çalisarak azim ve inanarak Samsunspor formasinin ağirliğini bilerek taşiyalim. Bu forma kimseye nasip olmaz kiymetini bilelim. Yılmadan usanmadan en kötü günde bile birlik ve beraber olmalıyız...!


Sonuç ne olursa olsun mevcuttaki futbolcu kardeşlerimiz ile birlikte ilk yariyi alabildiğimiz puan yada puanlar ile en iyi yerde bitirmeliyiz. Ben su anki kadrodaki futbolcu ve  alt yapidan yetişen kardeslerime sonuna kadar güveniyorum,hepsi pirlanta gibi çocuklar. Oynadiğimiz oyunu bir türlü sonuca etki edemiyorduk. Bu hafta 2.yaridaki baski ile son dakika da gelen berkayin şahane kafa vuruşuyla golünu atti helal olsun kardesim. Seni buraya yolspor'dan ne zorluklar ile geldiğini biliyorum.


Sana ödenen parayi bu kafa vuruşunla egale ettin,ak sütu gibi aldiğin para helal berkay. Arti bir parantezde Alperen Pak kardesime açmak istiyorum. Senin vuruslarin amatörde bile vuran yok. Hâlen hangi formayi giydiğin anlamiş değilsin. Olsun senin sayende çocuklarimizi Samsunspor alt yapisina yetistirmek icin can atiyoruz. Canin sağolsun. Unutma ilerleyen yillarda burayi çok ararsin. Ekmek aslanin ağzinda.

Ben yoruldum senin ile ilgili yazi yazmakdan. Osman hoca sana 95 dakika sabretti helal olsun.! Mevcuttaki yönetim ve baskanimizi su dakika ile sahip cikmaliyiz. Onlar ateşden gömleği zaten giydiler. Daha iyi bir yonetim şu an malesefki yok. Bizler inanmaliyiz artik Sonuna kadar Samsunspor.. BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Umut ÖZEN Arşivi
SON YAZILAR