BAL LİGİNDE LİDERLER DİREK 3.LİGE ÇIKSIN

Türkiye Bölgesel Amatör lig 4. Grupta mücadele veren ve son 4 haftaya girerken şampiyonluğunu ilan eden Çarşambaspor korona virüsü nedeniyle liglerin ertelenip seyircisiz oynanan bu dönemde TFF ye çağrıda bulundu..

Bana sorarsanız Yeşil beyazlı Çarşambaspor sezonun sona ermesine yakın kalan 4 haftanın oynamasın ve Çarşambaspor gibi şampiyonluğu garantileyen diğer Bal ligi takımlarının 3.lige direk çıkmaları gerek..

50 yıldır tecrübeme dayanarak korona virüsü nedeniyle bu sezon Bal ligindeki tüm lider takımlar play-offlar oynanmadan 3.lige terfi etmeleri gerek.. 

Gelecek sezonda 3 takım değil 4 takımın küme düşeceği bir sistem getirilmeli.. Aksi taktirde seyircisiz oynanılacak kalan maçlar tatsız tuzsuz bir şekilde oynanılacak..

Özellikle Çarşambaspor gibi en büyük desteğini taraftarlardan alan Çarşambaspor takımı play-offlarda taraftarlarından yoksun kalacaklar..

Umarım Futbol Federasyonu yetkilileri bu çağrılara kulak verir ve koca bir sezon tam bir yıllık verilen emekler heba olmaz.. Herşey Türk Futbolu için.. 

HERŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR