YÜKSELİŞ VE TIRMANIŞ SEZONU

TFF 2. Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor geçen sezon büyük fırsatları teperek talihsiz bir şekilde şampiyonluğu Keçiörengücü’ne kaptırdı. 

Ne yazık ki bir sezon daha bu 2. Lig'in tozunu ve toprağını yutmak zorunda kaldı. Oysa Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın projelerinin başında 2018-2019 sezonunda şampiyonluk vardı. 

Ama geçen sezon çıkamayan Yılport samsunspor bir yıl daha rötar yapmış durunda. İki deneyimli iş adamı ve arkadaş Yüksel Yıldırım ile efsane başkan İsmail Uyanık uyum, birlik ve beraberlik içinde takımlarını bu sezon şampiyon yapmak hedefini taşıyorlar. 


Geçmişe bir bakacak olursak borç içerisinde yüzen transfer tahtası kapalı bir Samsunspor vardı. Yıldırım ve Uyanık ikilisi ile derin bir nefes alan Yılport Samsunspor, Türkiye’de sıfır borçsuz bir takım olma özelliğini taşıyor. 

Bu sezon yükseliş sezonu, şehirde bir heyecan hakim. Taraftarlar yeni sezonun başlamasını büyük bir heyecanla bekliyorlar. Samsunspor’da tek düşünce ve hedef yeni teknik direktörü ile camiası ile taraftarları ile büyük bir dayanışma içerisinde çok iyi şeyler yaparak Yılport Samsunspor’u en yüksek yerlere taşımaktır. 

Efsane başkanımız İsmail Uyanık’ın  rahatsızlığı nedeni ile İstanbul’da geçireceği bir operasyon ile tekrar eski sağlığına kavuşacağını ve Samsunspor’da göreve devam edeceğini temenni ederek gazetemiz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR