YILPORT SAMSUNSPOR'DA HAREKETLİLİK BAŞLIYOR

Bu sezon ikinci ligde tekrar mücadele verecek olan Yılport Samsunspor, bugün  TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilecek kurada takımımız beyaz veya kırmızı grupta yer alması bekleniyor.

Bana göre geçen sezon beyaz grupta mücadele veren Yılport Samsunspor  o gruptaki takımları tanıması açısından beyaz grubun lehimize olacağını düşünüyorum.

Yılport Samsunspor'da hareketli günler başlıyor. Ekibiyle birlikte İstanbul'da bulunan deneyimli teknik direktör İrfan Buz Samsun'a dönüyor. 15 Temmuz'da Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacak olan kırmızı şimşekler 19 Temmuz'da birinci etap Bolu kampına katılarak kondisyon depolayacak.

Daha sonra Samsun'a dönecek olan kafile, çalışmalarını tesislerde sürdürüp 19 Ağustos'ta ikinci etap kampı olan Erzurum'a hareket edecek.

Erzurum havasının yüksek olması dolayısıyla futbolcuların ciğerlerine bolca oksijen depolanacak ve Samsun'a döndüklerinde tamamen form yakalamış olacaklar.

Bu zamana kadar yapılan transferlerden sonra 15 Temmuz'a kadar takımdan ayrılacak futbolcular ve takıma dahil olacaklar netleşerek böylece 2019 2020 sezonunun kadrosu oluşmuş olacak.

Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım, "Para benden çalışmak sizden" diyerek mutlaka bu sezon açık ara farkla bu takımın bu ligi terketmesini mutlaka şampiyon olmasını arzu ediyor. Geçen sezonu heba eden Yılport Samsunspor, bu sezon geçen seneki hatalardan uzak kalarak ve temkinli hareket ederek bu ligde emin adımlarla yoluna devam etmesi bekleniyor.

Uzun yaz dönemi dolayısıyla futboldan uzak kalan Samsun şehri 1 Eylül itibariyle başlayacak olan ligleri şu anda heyecanla bekliyorlar. Bu arada Yılport Samsunspor gerek Bolu'da gerekse Erzurum'da kamp dönemi içerisinde yapacağı hazırlık maçları ile liglere hazır olup olmadığının haberini vermiş olacaklar.

Samsunspor'un başarılı efsane Başkanı İsmail Uyanık her gün Nuri Asan Tesisleri'nde konuklarını kabul ederek çalışmalarını tam hızla sürdürürken transferleri de titizlikle izlemeye devam ediyor.

Bu arada Yücel Uyar ve Mustafa Aztopal tam yetkiyle transfer çalışmalarını sürdürürken titiz hareket ettiklerini bildirerek alınan ve giden futbolcuları Samsunspor'un resmi sitesi üzerinden kamuoyuna duyuruyorlar

Bu güzellikler içerisinde yeni sezonda biz de gazetemiz adına Yılport Samsunspor'a başarılar dileriz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR