YILPORT SAMSUNSPOR’DA DEĞİŞİM

 

Yarın akşam saat 20.00’de gazeteci arkadaşlarımızla birlikte sevdamızın peşinde İstanbul’da Sancaktepe maçına gitmek için yola koyulacağız. İlk yarıda yenildiğimiz Sancaktepespor’dan rövanşı alabilmek adına takımımızı desteklemek için İstanbul’da olacağız. Sizlere bu arada Yılport Samsunspor ’da son haftalarda gelişen sıcak spor haberlerini de aktarmayı unutmadım. Şampiyon olabilmek için Yılport Samsunspor ilk önce rotayı Teknik Direktör değişimi ile yaptı. Sezon başında göreve getirilen Taner Taşkın’la yollar ayrılırken, uzun yıllar önce Samsunspor formasını giymiş ve sonradan yardımcı antrenörlük yapmış olan İsmet Taşdemir ile anlaştı. Taşdemir göreve gelir gelmez defans güvenliğini daha sağlama alabilmek için, stoper arayışını sürdürürken Cenk Kaplan’ı renklerine bağladı. Transfere doymayan Yılport Samsunspor yine yıllar önce kalesini koruyan Adnan Öztekin ile kaleci antrenörü olarak anlaştı. Kısacası efsane başkan çevresine yıllar önce beraber olduğu futbolcuları bir araya getirerek sağlam bir yapı oluşturmuş oldu.

 

Bu hafta sonu deplasmanda ilk yarıda kendi evinde 3-0 mağlup olduğu Sancaktepespor deplasmanına çıkıyor. Genç teknik direktör İsmet Taşdemir, göreve gelir gelmez futbolcularla tanıştıktan sonra onları tanıma fırsatı bulabilmek için yapılan antrenmanlarda futbolcular ile tek tek görüşerek, onların moral ve motivasyonlarını ölçmeye çalıştı. Başarılı teknik direktör, basına açıkladığı demecinde ‘’ben tek başına hiçbir şey değilim, camia olarak, basın da dâhil birbirimize kenetlenirsek başarıyı o zaman yakalarız. Burada en önemli şey birlik ve beraberliktir’’ diyerek görevine başlarken ne kadar doğru bir isim olduğunu ispatladı. ‘Ben buraya ateşten gömlek giymeye geldim’ diyen Taşdemir, Yılport Samsunspor ’un hedeflediği şampiyonluğu yakalamak ve üst liglere taşıyabilmek için elinden geleni yapacağını göstermiş oldu. Efsane başkan İsmail Uyanık, geçen akşam bir TV’de ‘’Yılport Samsunspor için elimizden gelen ne varsa hepsini maddi ve manevi olarak eksiksiz yerine getirdik, biz görevimizi yaptık. Şimdi sıra futbolcularımız ve teknik heyette. ‘’ diyerek topu onlara attı. ‘Onlar koşacak çalışacak coşacak bizi şampiyon yapacak’ deyip mesajı net biçimde kamuoyuna ve oyuncularına vermiş oldu.  

 

Sevgili okurlarım ben de gazetem Denge spor servisi adına her deplasmana gittiğim gibi bu deplasman maçında da sizlere hem yorumlarımla hem de haber ve fotoğraflarımla en doğru ve en sağlıklı haberi vermek için sizler adına yollardayız. Bu arada İsmet Taşdemir’e hayırlı olsun dileklerimi iletirken, birkaç kelam edeceğim. İsmet’le eski tanışırız. Futbol oynadığı yıllarda attığı bir golün sevinci esnasında bizim kameramızın objektifine yakalanmıştı. Bunu da sizlerle paylaşıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Yılport Samsunspor, bu sezon sonu mutlaka mutlu sona erişerek şampiyon olup bulunduğu lige veda edecek ve bir daha buraları görmemek adına müthiş bir çıkış yakalayacağını görüyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

whatsapp-image-2019-01-30-at-17.33.23.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR