YILPORT SAMSUNSPOR TELAFİ PEŞİNDE

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor, Diyarbakır’da kaybetmenin acısını ortadan kaldırmak, taraftarlarıyla barışmak için kendi sahasında karşılaşacağı Gümüşhanespor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Diyarbakır mağlubiyetinden sonra, dönüşte havaalanında bir grup taraftarın teknik direktör Taner Taşkın’a istifa diye bağırmaları, ayrıca sosyal medyada yoğun şekilde artık git diyerek tepki göstermelerinden sonra yönetim ani bir karar alarak basın ve taraftarlara tesislere girme yasağı getirdi. Ben getirilen bu yasağı anlamsız buluyorum. Ayrıca Samsunspor haberlerini yapıp dünyaya duyuran dördüncü kuvvet olan basına koyulan bu yasak yersiz ve hatalıdır. 

Samsunspor’da teknik direktör sorununu masaya yatırmak için efsane başkan İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding yönetim kurulu başkanı Yüksel Yıldırım’la hoca hakkında kalıp kalmaması konusunda karar vermeleri bekleniyor. Devre arasında en iyi imkanlarla, ikinci ligde olmasına rağmen süper lig takımları gibi en lüks otellerde kamp yapan bu takımın 2. yarının ilk maçında Diyarbakır’da hiç iddiası olmayan ve orta sıralarda gezinen, 7 maç kazanıp 7 maç kaybetmiş bir takım karşısında başarısız olması taraftarları çılgına çevirdi.

Mevcut kadrosuna 4 tane as yeni futbolcu dahil eden kırmızı şimşekler, neden kazanamıyor, sorun nedir? Benim anladığım kadarıyla Yılport Samsunspor’un, alışılmış çekirdek kadrosunu bozarak, yeni transferlerle sahada yer alması bence büyük hataydı. 

Bu hafta oynanacak Gümüşhanespor maçında şayet takımın başında mevcut teknik direktör sahada olursa taraftarlar ne gibi tepki gösterecekler onu merak ediyoruz. Bence bu hafta itibarı ile Yılport Samsunspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Her ne karar verilirse verilsin dayanışma içerisinde olmalı ve takımımıza sahip çıkmalıyız.

Alınan bu mağlubiyet dünyanın sonu değil, ben buradan cefakar Samsunspor taraftarlarına sesleniyorum, bu hafta kendi evimizde oynayacağımız müsabakada takımımıza büyük destek vermeleri gerekiyor. Önümüzde daha 16 müsabaka var, üzerimizde bulunan takımlarda puan kaybedecektir, sabredip beklememiz gerekir.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR