TAŞLAR YERİNE OTURACAK 

 


Samsunspor Tekkeköy'de yapılan yeni ve akıllı süper stadyumu ile büyük bir ivme yakalamışken hedeflerininde Süper lig olması açısından tam iyi bir sezon yakaladık derken ne yazıkki Samsunspor'un içerisinde sular bir türlü durulmuyor. Daha evvel bir çok Yöneticinin istifa haberleri ile sarsılan Kulüp bu haberlerin yalan çıkması sonucunda biraz olsun nefes almış oldu. Ama ne yazıktırki bir iki gün önce Sportif Direktör Coşkun Zeren'in istifa haberlerinde sonra Samsunspor yine sarsılmış oldu.


 Olayın sebeplerini Kulüp Başkanımız Erkut Tutu Kamuoyuna açıklamakta geç kalması nedeni ile taraftarlar arasında yaşanan tedirginlik devam ediyor. Samsunspor iyi yolda. Hedef koyduğu şampiyonluk ve Süper Lig düşünceleri son günlerde bir kaleci ve forvetin alınması gecikince transfer tahtasınında aniden kapalı olması işleri zora sokmuş oldu ve taraftarlarıda olumsuz etkiliyor. Yine önemli sorunların başında yeni 19 Mayıs stadyumunda kombien satışlarının yavaş işlemesi şampiyonluk hedefi olan Samsunspor'u ne yazıktırki maddi yönden zora sokmuş oldu. 


Bana göre Samsunspor'un içerisinde bir şeylerin iyi gitmediği bes belli ortada. Samsunspor Başkanı Erkut Tutu her seferinden sorun yok desede içeride iyi gitmeyen bazı şeyler olduğuna inanıyorum. Samsunspor takım olarak her gün Nuri Asan Tesislerinde Teknik direktör Alpay Özalan'ın nezaretinde durmadan dinlenmeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Teknik patron Özalan "yapacağımız bir iki nokta transferlerle ağırlığımızı sezona vereceğiz" dedi. Samsunspor yarın eski 19 Mayıs stadyumunda son hazırlık maçında bir diğer Karadeniz ekibi Giresunspor ile ciddi bir müsabaka oynayacak. Samsunspor bu müsabakada mevcut futbolcularını sahaya sürerek ligler başlamadan önce performanslarını görmek açısından önemli bir maç olarak görüyorum. 

Bana göre Giresunspor'da ciddi bir rakip. Bu maçta Teknik direktör Alpay Özalan futbolcularını sahaya sürerek durumları hakkında bilgi alıp ligde buna göre bir kadro oluşturması bekleniyor. Ben buradan Samsunspor taraftarlarına seslenmek istiyorum. Bu zaman kadar rakam veremeyecek kadar az kombine satılmış. Kombine almamakta neden ısrar ediyorsunuz. Samsunspor bizim takımımız değilmi ? Bu sene hedefimiz şampiyonluk değil'mi ? Süper Lig'e çıkmayı istemiyormuzuyuz ?.. gelişen olaylar karşısında bende bir Samsunsporlu olarak bir şeyleri anlamış değilim. Anlamaya çalışmak istiyorum. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR