SIRADA EYÜPSPOR VAR!!!

Tff 1. ligin 19. haftası Samsunspor için çok değerli üç puanla kapandı. Rakip Altay dı. Kadrosunda Ceyhun, Paixao, Tolga gibi etkili isimleri olan oyundan düşmeyen Altay. Bu haftada değişmediler, son dakikaya kadar mücadele verdiler. 2-0 geriye düştükleri maçı bırakmadılar. 68 de buldukları (Samsunspor a yakışmayan) golle umutlarını son dakikaya kadar taşıdılar. Neyse ki, 9 dakika uzayan maçta başka da gol olmayınca Samsunspor derin bir nefes alıp, altından değerli üç puanla haftayı kapatmış oldu. İyi bir oyun ortaya koymadı ama yinede alınan galibiyet tartışmasız bir hazineydi. Bravo çocuklar.

   Osman.. Maçın en etkili ismiydi. Çok çalıştı, birkaç pozisyonda golle burun buruna da geldi ama değerlendiremedi. 

   Douglas.. Hiç bir forvetin bu kadar gol kaçırma lüksü olamaz. Hüseyin hocanın ısrarla oyundan almadığı Douglas maçın Ali Kaan ile en kötüsüydü.

   Ali Kaan.. İlk 25 dakikayı inanılmaz etkisiz geçirdi. Golden sonra biraz toparlasada istediği oyunu sahaya yansıtamadı.

   Fofana.. Sanki bana biraz daha zaman verin der gibi isteksiz oynadı. Yinede golünü atıp takımına en büyük desteği verdi. Ayrıca attığı golde ki sakinliği ders olarak verilir. Bravo Fofana.

   Sagat.. 70 te oyuna dahil olan forvet, Fofana nın memleketinden yeni transferimiz Guel in al da at pasını 90+9 da değerlendiremedi. Son üç maçtır şanssızlığı devam ediyor.

   Alim.. Samsunspor da ağırlığı her geçen gün artıyor. Onsuz kadro taraftarı korkutuyor. Defansın bel kemiği. Golcü kişiliğide ayrıcalığı. Bravo Alim.

    Puan sıralamasında yerimizi korumamız çok önemliydi. Zira ensemizde net altı takım var. En ufak bir tökezlemede kendimizi 10. cu sırada bulabiliriz. Allah korusun. 

     Şanslı takım Eyüp, ballı börek bir galibiyet daha aldı bu hafta ama önümüz hafta Eyüp ün rakibi pek te sevemediği Samsunspor. İki takım içinde sezonun kırılma noktası olabilir bu maç. Keçiören in Rize beraberliği ise Samsunspor için büyük şans oldu. 

     Sakatların fazlalığı takımı biraz yordu ama olsun üç puan furbolcularımızı önümüz haftaya çok daha zinde taşıyacaktır. Altınordu faciası haricinde, grafik olarak çok ta düşük görünmeyen Hüseyin hocamızın en zorlu maçı (Eyüpspor) geldi çattı. Hüseyin hoca için bu maç çok önemli, neden mi ? Eğer bu maçı alırsa Samsunspor, Hüseyin hoca gönüllerin sultanı olur. Ben bu şansı iyi değerlendirmesini diliyorum. Her şeyi unut Hüseyin hocam. Bu maçı al, dile bizden ne dilersen.

     Önümüz hafta çok daha güzel şeyler konuşacağız inşallah. 

     Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR