SAMSUNSPOR'DA YENİ YAPILANMA

TFF Birinci Lig de mücadele veren Kırmızı Şimşekler 2016-2017 sezonuna Teknik Direktör Engin Korukırı ile başladılarsa da takımın üst üste aldığı kötü sonuçlar neticesinde Korukırı ile yollar ayrıldı ve Samsunspor haftalar süren teknik direktör arayışına başladı. Deneyimli ve tecrübeli Samsunspor Başkanı Erkut Tutu birçok teknik direktörle görüşmesine rağmen ince eledi sık dokudu….

Samsunsporu şahlandıracak dokusunu iyi bilen bir teknik direktörü cımbızla çekercesine Samsunspora kazandırmış oldu. Onun adı Osman Özköylü. Geçmiş senelerde Samsunspor da iki dönem futbol oynamış takıma yabancı olmayan bir isim. Teknik direktör kariyerinde çalıştırdığı bütün takımları zirveye oynatmış şampiyonlıklar yaşatmış bir isim Osman Özköylü. Her gittiği takımda dik duruşu ile disiplinli hareketleriyle çalıştırdığı takımlara güven veren bir teknik direktör Osman Özköylü….

            Şimdi Samsunspor da yepyeni bir dönem başlıyor. Kadrosunda 9-10 genç futbolcu barındıran Samsunsporda Teknik Direktör Osman Özköylü’yü bulunmaz bir şans olarak görüyorum. Gençlerin bana göre Özköylü’den öğreneceği çok şeyler var…

Göreve gelir gelmez Samsunspor formasını sırtına geçirenÖzköylü ekibi ile birlikte bir

saniyesi boş geçmeyen yoğun tempo ile çalışmalara başladı. Deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı öncesi sıcak soğuk, yağmur çamur demeden futbolcuların pestilini çıkaran Özköylü takıma güven vermeye devam ediyor.Takım kadrosunda bulunan futbolcularla birebir görüşerek onları tanımaya çalışan ve oynadığı mevkiler hakkında bilgi edinen Teknik Direktör Özköylü direktifler yağdırarak futbolcuların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyor. Teknik Direktör Özköylü’nün gelmesi ile kulübe ziyaretçi akını devam ediyor. Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, kurum ve kuruluşlar ileSamsunspor taraftarları Başkan Erkut Tutu’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular…

Kısacası bayram geçeli bir ay oldu ama Samsunspor Nuri Asan Tesisleri ikinci

bayramını yaşıyor. Samsunspor ikinci baharında. Bir de bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Gaziantepspordan da alacağımız bir galibiyetle değmeyin keyfimize demekten başka içimden bir şey gelmiyor…!

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR