SAMSUNSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

SAMSUNSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ


Ptt 1.lig'de mücadele veren Kırmızı beyazlı Samsunspor suni teneffüs ile ayakta kalmaya çalışıyor.. Para sıkıntısının hat safaya ulaştığı gerçekleri gizlemeden bu sezon ne yazıkki elinden kaçırdığı futbolcuların yerine yeni transferler yapmamakta kaynak arayışlarını sürüdren Samsunspor Yönetimi artık kendileride anlamış gibi geliyorki taşıma su ile bu işin yürümeyeceğini ortaya çıktı..

 

Ptt 1.lig'de neredeyse tüm takımlar iç ve dış transferleri tamamlayarak kamp sürecini başlattılar.. Samsunspor ise transfer döneminin en sessiz takımlarının başında geliyor. Bana göre bu sıralarda harekete geçme zamanının geldide geçtiği atı alan üsküdarı aştığını görmekteyiz.. Biz hala yerimizde sayıyoruz. Bunun adın parasızlık diyoruz. Kaynak arıyoruz. Peki bu kaynak nereden aktarılacaktır bu bellimi acaba ? Transfer için bir çok oyuncularla olumlu yönde görüşmlerine rağmen yaşanılan maddi sıkıntı dolasıyla malesef arpa boyu kadar yol alamadık.. Samsunspor savunmanın yanı sıra orta saha ve forvete takviye yapması gerekirken ne yazıkki çok geç kaldı.


Kırmızı beyazlı kafile yeni sezonun hazırlıklar için kampın yapılacağı Erzurum Palan Döken dağının eteğinden Polat oteline yerleşti.. Kırmızı şimşeklerin 12 gün sürecek kamp ve 25 Temmuzda yapacağı hazırlık maçları ile 26 Temmuzda sona erecek.. Futbolculara verilecek iki günlük bayram izninin ardından 29 Temmuz'da yine Erzurum'da aynı yer ve aynı otelde ikinci etap kampı başlamış olacak..


Bu işlerin gerçekleşmesi ve yapılması ne yazıkki parayla oluyor. Maddi sıkıntılar içindeki Samsunspor Yönetimi gece gündüz demeden kaynak arayışlarını sürdürüyorlar.. Bu arada sevindirici bir olay gerçekleştirdi. Teknik direktör Erhan Altın'ın Erzurum kampına alt yapıdan 5-6 genç oyuncuyu götürmesi bizleri gerçekten mutlu etti.. Şöyle bir karşılaştırma yapmak istiyorum. Bana göre Erhan Altın'ın şansızlığı var. Samsunspor'a ilk gelişinde iki oyuncu ile takımı teslim aldı ve yeniden kadro oluşturdu.. İkinci gelişinde ise yine bir çok oyuncuları kaybeden Samsunspor'a yeni oyuncular kazandırma içerisinde.. Kısacası geçen sezon Hüseyin Kalpar'a sunulan kadro bolluğu Erhan Altın'a sunulmamış oldu..


Samsunspor'da yaprak dökümü sürüyor dedik ya buna takımın kaptanı Adnan Güngör'de katıldı.. Samsunspor'un talip olduğu bazı futbolcuların isimleri şöyle Recep Niyaz, Nduka, Serdar Eylik, Volkan Kocaloğlu, İsmail Haktan Odabaşı gibi yer alırken bu oyuncuların önümüzdeki günlerde Samsunspor ile Erzurum kapında anlaşması bekleniyor.. Rüzgar sert esmeden , toz olup uçmadan bu transferleri gerçekleştirmemiz gerekiyor.. Buraya kadar her şey normal ancak işinc sonucu Napolyon'un söylediği gibi "Para Para Para"..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR